Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Já vím je to nadhodnocené - ten film je plný skvělých a hlavně vtipných scén, ale tak nějak to nedrží pohromadě. Ale tento film je blízký mému srdci už jen tím, že vznikal na akedemické půdě a jedná se docela dobrou parodii (nebo spíš inspiraci v jiných filmech), která mi v tomto případě nevadí. Nesmíte se na to dívat jako na nějaký vážný pokus o filmové umění, ale spíš jako na povedenou taškařici vznikající v mamterském prostředí. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Zase mi nějak neštimuje, jak se tady do toho všichni opřeli. Takže. Je to v prní řadě komedie a parodie. Takže odsuzovat to stylem "tohle snad nemohl nikdo myslet vážně" není na místě, nebylo to myšleno vážně. Je tam spoustu nápadů, který jsou i samy o sobě dobrý, i když někdy trochu vytržený z kontextu. Smál jsem se už při představování hlavních tří postav, hlavně Karla a poslíček mi nepřišel tak nebetyčně příšernej. Kdykoliv byl na scéně Iggy, tak to stálo za to. Naopak mě docela sraly a nudily scény s Kornem, kromě tý s koberečkem od auta (protože tam byl Iggy, jak jinak). A když by mě to dneska asi tolik nevzalo, nebudu si tím kazit zážitek z doby, kdy mi bylo patnáct, a s ledovým klidem a na truc nosoohrnovačům tomu klidně dám 4 hvězdy. (70%) ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Opravdu BRAK! :-D Ale díky vitpným hláškám v první polovině (obzvlášť "nekrofilní scéna" je dokonalá) přeci jenom tu jednu hvězdičku dávám, i když by se mi chtělo zapózovat a prsknout tam ten odpad! - to by mi pěkně sedlo k názvu Brak:-P Ale přeci jenom by se to až tak nehodilo k Esmeraldám a Ordinaci v růžové zahradě, takže si to opravdu tu jednu * zaslouží:-D ()

S_M_Lomoz 

všechny recenze uživatele

Abych zahájil stylově citátem: Achich, achich, to jsem si dal, co v tom dortu bylo, že po něm mám takové ukrutánské bolení! Ano, ten film je opravdu jiný než všechny české filmy před ním. To samo o sobě ještě vlastně neznamená nic. Nicméně jakékoliv kladné stránky, které má, jsou bohužel ryze formálního rázu. Tím myslím kameru, použití hudebních citací, některé herecké výkony (Nosálek! - čas ale ukáže, jestli je to kvalitou představitelů nebo jejich vhodností pro danou šarži). Na druhou stranu Paula Wild, Michal Viktořík, Jiří Korn...ufff... Co se týče obsahu, je už to podstatně horší. Film, který se baví citováním a vykrádáním - proč ne, možná. Ale když taková věc jako vršení citací na sebe jen tak bez ladu a skladu je vším, co v tom filmu je, je to zkurveně málo... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Film nabitý hláškami a parodií na všechny možné snímky...Jo, kouknout se na to dá a pro pobavení je to dobré... (ale jen poprvé) Možná jste přehlédli: - Poté co si kluci koupí toho starého "žigula", tak jeden z nich otevře dveře, které mají z boku modrou barvu. Celé auto je ale zelené!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)

Reklama

Reklama