Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Presne to, čo sľubuje názov. Ale nie, nedám odpad, pretože tvorcovia vytvorili presne to, čo chceli vytvoriť. So všetkými trápnymi scénami, amatérskymi hercami a niekoľkými momentami, ktoré stoja za pozornosť. A vidieť Paulu Wild v „slušnom“ filme tiež nie je bežná záležitosť. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +hudba, husté hlášky -je to Brak, pokud to berete vážně, sem tam nějaká písnička mi nesedla/// Tak tohle je vážně masakr, takovej úlet. Když jsem to před 4 rokama viděl poprvé, několik scén mě silně dostalo a i teď jsem se neuvěřitelně bavil. Navíc film se dá zhédnou i vícekrat, třebas díky zajímavému soundtracku a spoustě hláškám typu "ty vole to sem posral, to sem posral, já jsem šukal s mrtvolou, ty vole to sem nekrofil no, sem nekrofil, sem a to ani nevím co to znamená" a další. Prostě zábavná teenagerská road movie bez hlubšího smyslu./// Celekm 72%/// ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Opravdu BRAK! :-D Ale díky vitpným hláškám v první polovině (obzvlášť "nekrofilní scéna" je dokonalá) přeci jenom tu jednu hvězdičku dávám, i když by se mi chtělo zapózovat a prsknout tam ten odpad! - to by mi pěkně sedlo k názvu Brak:-P Ale přeci jenom by se to až tak nehodilo k Esmeraldám a Ordinaci v růžové zahradě, takže si to opravdu tu jednu * zaslouží:-D ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Táta vždycky říkal kámošům a chlapům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř :D! Jako setsakramentsky mne mrzí, že jsem Brak viděl až teď, protože ty hlášky to je něco! Zamrzel mne tedy konec ale jinak fakticky super komedie :-) Iggy jednoznačně nejlepší: Co to do tebe vjelo? Jak co to do mě vjelo! Ty mi zasereš kobereček vod hovna a mě to má bejt fuk mě to má bejt jedno, hele běž vodkud si přišel jasný :D ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Zase mi nějak neštimuje, jak se tady do toho všichni opřeli. Takže. Je to v prní řadě komedie a parodie. Takže odsuzovat to stylem "tohle snad nemohl nikdo myslet vážně" není na místě, nebylo to myšleno vážně. Je tam spoustu nápadů, který jsou i samy o sobě dobrý, i když někdy trochu vytržený z kontextu. Smál jsem se už při představování hlavních tří postav, hlavně Karla a poslíček mi nepřišel tak nebetyčně příšernej. Kdykoliv byl na scéně Iggy, tak to stálo za to. Naopak mě docela sraly a nudily scény s Kornem, kromě tý s koberečkem od auta (protože tam byl Iggy, jak jinak). A když by mě to dneska asi tolik nevzalo, nebudu si tím kazit zážitek z doby, kdy mi bylo patnáct, a s ledovým klidem a na truc nosoohrnovačům tomu klidně dám 4 hvězdy. (70%) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama