Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když rocková skupina, která je právě na vrcholu kariéry, ztratí svého frontmana, budoucnost je náhle dost problematická. Všichni členové kapely vědí, že se jeho šaty našly na břehu u vody a od té chvíle jako by se po něm slehla zem. Aby byli znovu komplet, přijmou mezi sebe novou členku, která značně otřese jejich představami o tom, co dělat dál. Šance však přijde, když se společně rozhodnou dát kapele nový kabát a složit pro ni nový repertoár. Od aristokratického leč nemajetného manželského páru si pronajmou dům. Nevědí však, že poté, co personál odmítl sloužit rockerům, se majitelé domu museli sami ujmout rolí komorníka a kuchařky. Mezi dvěma odlišnými světy sice dochází k nejrůznějším konfliktům, ale obě strany se také učí vzájemnému respektu. Mezitím se nahrávací společnost snaží ušít na muzikanty boudu a celé situaci nasadí korunu zmizelý šéf kapely, který se znenadání objeví a ukáže se, že to všechno byl jen reklamní tah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Master19 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co tím chtěl básník říci. Celé je to jakési nezáživné, divák se nemá s kým ztotožňovat a děj se táhne, takže brzo nudí. Hudba, která mohla posunout zážitek nad průměr, nijak neoslňuje a herci to také nezachraňují (a to bohužel ani Alicia). ()

xander 

všechny recenze uživatele

Nevývažený snímok ktorý je komédiou a nie drámou, má v hereckom obsadení dve esá. Peter O´Toole a Joan Plowrightová sú výborný, ale film je priemerný. Niekedy sa pozeráme iba na scénky bez deja a ich kvalita je tiež rozdielna. V závere sa film dosť výrazne mení na drámu. Hrá v nom aj Alicia Silverstoneová, ale je dosť nevýrazná. Bohvie prečo sa O´Toole a Plowrightová nechali zlákať na tento priemerný film, do ktorého sa tak celkom nehodia. ()

Reklama

Vsacan 

všechny recenze uživatele

videl jsem ho asi 2x a zavrtal se mi pod kůži, . několik roku jsem ho hledal, až se mi jednoho dne zahledl Joan v denisovi a vzpomel jsem si že tu hrála. Film jsem sice našel ale nikde není k podívání.. . nic extra, proste pohody film po nedělním obědě... ()

Zajímavosti (3)

  • Peter O´Toole soutěžil o cenu DVD Exclusive v kategorii nejlepší herec. (Terva)
  • Joan Plowright získala cenu DVD Premiéra v kategorii nejlepší herečka. (Terva)
  • Tým zvukařů soutěžil o americkou cenu Redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší zvuk. (Terva)

Reklama

Reklama