Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o bandě kreténů, která se absolutně vyjímá od standardního hollywoodsky zajetého režimu. Bratři Loganovi jsou retardi. Jeden je vysvalenej retard a druhej dokonce nemá ruku, takže regulérní retard K tomu si do party na vloupačku naberou Daniela Craiga, kterej zrovna sedí v báni a zbejvá mu poslední měsíc zoufalého civění do zdi. Oni ale vymyslí, jak ho přibrat na vloupačku i když je ve vězení, čímž celá akce nabere totálních absurdních rozměrů. Sem tam je film vtipnej, hlavně když se ve vězení rozjede vzpoura, protože jim v poličce chybí nejnovější díl Hry o trůny. Jinak ale standardní průměr. Chvíli mi film absurdností připomínal příběhy bratrů Coenů, jen s tím rozdílem, že u nich jsou postavy a dialogy daleko zábavnější jak zde. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Miestami nádejné záblesky zhasínajú na nezaujímavých dejových odbočkách. Až tak, že napokon celá hlavná dejová línia prestane zaujímať. Postupne je úplne jedno, či všetky prachy skončia v rukách pôvodných majiteľov, polície alebo lupičov. Poznámka: Všeobecne mám problém s filmami Stevena Soderbergha, výnimku tvorí Solaris. Ale to je remake Tarkovského, čiže tam použil zrejmé iné, než svoje všedné postupy. Objektívne je to tak na dve hviezdy, ale nič sa nestane ak to trošku vyhrotím, voči dielu, k akému štandardne dospela táto pôvodne "veľká režisérska nádej nezávislého filmu". ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Svérázný heist. Soderbergh má ulítlé charaktery (jen by mohly být s ohledem na tak kvalitní obsazení propracovanější) a potřebné vtipy, ale záměrně nestaví scény komediálně. Mohl by vyprávění zkoncentrovat na nejnutnější události a charaktery, ale i tak si libuje v odbočkách a bezpředmětných konverzacích o písničkách, řadící páce u auta a jméně Sylvia. Více než experimentování se mi však nejvíce zamlouvala prostřední, zlodějská část, kde má film konečně konzistentní tempo a švih. Soundtrack našlapanější než v Baby Driver. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)

Reklama

Reklama