Reklama

Reklama

Vítej v Monster High

  • USA Monster High: Welcome to Monster High
Trailer

Obsahy(1)

Bývaly doby, kdy se PŘÍŠERKY skrývaly před okolním světem, dokonce i jedna před druhou. Myslely si, že by jim hrozilo nebezpečí, kdyby se lidé dozvěděli o jejich existenci. Ale už tehdy Draculova dcera Draculaura i její nejlepší kamarádky snily o škole, kde by byli vítáni všichni bez ohledu na to, kým jsou. Než se jejich sen stal skutečností, musely se příšerky vydat na cestu kolem světa, aby našly další studenty. Ale i takové úžasné místo, jako je jejich škola, skrývá napětí. Pro jednu z nových studentek totiž přátelství nic neznamená a ostatní studenti kvůli ní musí žít ve strachu, že jejich tajemství bude prozrazeno. Příšerky bude stát hodně sil, aby svou školu zachránily a každému dále nabízely místo, kde se jedinečnost cení! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#14. Monster High film je bohužel dost necitlivý reboot. Zatímco ještě v březnu 2016 vyšel poslední "normální" díl filmové série v původní animaci Great Scarrier Reef, už v srpnu 2016 přišel tento nový restart. Nebylo dost času na to, aby vyrostla nová generace ani aby se unavila původní fanouškovská základna. Přesto vyšel nový origin, hlavní postavou se stala Draculaura, Frankie ztratila základní punc nováčka, škola MH byla vybudována úplně od začátku... některé staré postavy se úplně vytratily (Rochelle, Operetta, Robecca...), jiné byly přepsány (Venus, Deuce), vztahy mezi nimi byly zresetovány (žádná romance nezbyla) a navíc se změnil styl animace a sběratelské předměty taky. Navíc se vytratil ten základní feel-good pocit, který byl MH vlastní. Žádné chytré žánrové hrátky ve stylu Munsters nebo Vampiriny, jen slepá vývojová větev. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Graficky je to trochu jiné než předchozí filmy a spíše ukazuje, jak to všechno začalo plus nějaký ten příběh. Líbí se mi ta rozmanitost příšerek a ten jednoduchý příběh, že to je takové oddechové. ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Před tímto rebootem byl v roce 2016 plánovaný crossover mezi Monster High a Ever After High, který byl nakonec zrušený. Storyboardy je možné najít na YT pod názvem Monster High: The Lost Movie. (NinadeL)

Reklama

Reklama