Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy může být i odchod z tohoto světa předznamenáním něčeho nového. Po partnerově sebevraždě opustí Julianne městský život provozní nočního podniku. V malém arizonském městečku počne s opravou rozpadajícího se domu, jenž v časech dávno zapomenutých býval nevěstincem. Stará dřevěná stavba však není opuštěná tak, jak by se na první pohled mohlo zdát. Čím hlouběji do své mysli se Julianne noří, tím více z minulosti starého bordelu a jeho obyvatelek odhaluje. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

Horác 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vyhovuje obrazem i atmosférou. I na tu lehce opotřebovanou zrzku, co chodí bez podprsenky, se dá ještě docela dobře koukat. Bohužel to samo jaksi nestačí. Nadšení a zaujetí vadne, až zvadne docela. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Obrazově je to opravdu pěkné, ale to ostatní je jak zachycení lysohlávek v přímém přenosu s několika děsivými pády přinejmenším z šesti metrů přímo na hlavu. Asi vůbec nepochopíte, o co tam jde, kromě toho že borky starej se podřeže v jejich domácím wellness, ona pak odhodí plachtu ze starýho super nablejskanýho náklaďáku a odfrčí do nějakýho zapadákova, aby tam vyměnila došky na domě, ve kterém se kdysi kurvilo. No a pak se tam kromě 80 % stopáže flashbacků, představ a halicinací objeví duchové někdejších šlapek včetně vyschlé bordelmamá, a holky se trochu zčuchnou. Proč, zač, nač a jak to, to se nikdy nedozvíme, a já vám radím, jestli chcete vidět prsa Sereny Scott Thomas, za tenhle film to nestojí. ()

Reklama

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Příběh za moc nestojí a navíc není zrovna originální, ale za zvukovou stránku musím hodnotit o dost výš. Zejména první půlhodinka je pastvou pro (d)uši...hlavně šepot, který vás provází se zarývá do hlubin mozku, a když to přijměte, zcela to změní váš pohled. Pak to ale de všechno z kopce, poněvač se to začíná zamotávat a pak dávat i smysl, což je tady jen na škodu... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama