Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Pěkné, pohodové, nenásilné a vtipné. Cate Blanchett je neskutečná kočka, strčí do kapsy kde koho. Helen BC opět ve vtipné roli, Anne předvádí neskutečné kousky, Sanda krásná a velmi silná postava, která rozhodně v čele týmovky a celkově nezahambuje tuhle ženskou předělávku Cloonyho, kterého bohužel museli ve filmu udělat mrtvým. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Režisérsky nevyzpytatelný chameleon Steven Soderbergh před lety předhodil stylovou látku se sofistikovanými podrazy, tahem na bránu, pohodovou atmosférou a luxusním hereckým obsazením. Skvostné obsazení zůstává, ovšem ostatní už tak příjemné není. Na scéně je Clooneyho sestra Debbie Ocean, na krádež náhrdelníku za 150 mega na ostře sledované slezině posbírá bandu ženštin (ať to máme vyvážené, tak nechybí Indka, černoška nebo Asiatka) a jde se plánovat. Rozhodnutí natočit ženskou variaci Dannyho parťáků je docela logické, výsledek místy potěší, slušně odsýpá, ale to je asi všechno. Hlavní rozdíl (kromě horšího scénáře) vidím ve zdánlivé drobnosti: a to, že banda okolo Clooneyho a Pitta měla šmrnc a nadhled, hošani byli totální elegáni a gentlemani, zatímco sestava okolo Sandry Bullock (německý přízvuk nějaké to pousmání přinese) se tváří hrozně vážně a profesionálně. Naštěstí je na scéně Anne Hathaway, která onen přetěžký náhrdelník nosí na krku, a leccos zachraňuje. Jinak jedeme podle šablony plné zaměnitelných hrdinek. Výsledek nijak překvapivý, ač holkám palce držíme. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě neudělali dojem ani Dannyho par´táci a ztratili se mi v záplavě všech podobně laděných heistovek. A s tímhle se to má zrovna tak. Je to prostě jen další geniální loupež odehrávající se v přesně vytyčených mantinelech, která ničím nepřekvapí. Pokud může film na něco sázet, tak jsou to herečky na čele se Sandrou Bullock, která zraje jak víno. Především díky nim Debbie a spol. vyšplhaly v mých očích na lehký nadprůměr. 65% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako by ukrást něco byla ta nejjednodušší a nejzábavnější věc na světě. Dannyho parťáky jsem dosud neviděl, možná právě proto jsem si tohle docela užil. Výborný herecký výběr. Od Sandry Bullock jsem sice čekal více, ale když začala mluvit německy, úplně jsem roztál. Anne Hathaway tradičně skvělá, stejně tak Helena Bonham Carter, ta se tam pěkně vyblbla. Sarah Paulson jsem dlouho nemohl přijít na chuť, má hodně specifický, zvláštní a osobitý styl hraní, ale nakonec i toho nejzatvrzelejšího opozičníka přesvědčí, že je to výborná herečka. Hodně mě bavila i Awkwafina, té bych dal i více prostoru. No a Rihanna už byla jen pověstnou třešničkou na dortu. No, ono vlastně je úplně jedno, o čem ten film je, když se tam rozehrály takhle obsazené postavy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $140,218,711Tržby Celosvetovo $297,718,711Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,099,217Tržby za predaj DVD v USA $4,044,647║ Celá plejáda známych herečiek, takmer vo výslužbe sa ide predviesť v tom ako šikovne sa dá kradnúť. Je až nenormálne ako do jedného filmu dokážu producenti natlačiť všetky možne rasy, myslím že nič nevynechali, už chýba asi len eskymáčka aby to bolo úplne komplet. Samozrejme, že ani v tomto prípade nejde o nič prevratné a ani dokonalé, je to už len niekoľko prevarený čaj a podľa toho aj tak chutí. Našťastie keď nemáte veľké očakávania, dá sa to miestami prežiť a občas niečo pobaví. Určite keby to malo šikovnejšieho na komédie ladeného režiséra, dalo by sa s tým viac vyhrať. Rihanna je zas ako päsť na oko, na čo ju pchajú do filmov? /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Stejně jako ve filmech Dannyho parťáci je pohlaví všech členů party stejné jako pohlaví hlavní postavy. V Dannyho parťácích se tedy jedná o pohlaví mužské. V Debbie a její parťačky pak o pohlaví ženské. (honza.kuzel)
  • Natáčení bylo zahájeno dne 25. října 2016 v New Yorku. V březnu 2017 Cate Blanchett potvrdila ukončení natáčení. Dne 5. května 2017 však bylo oznámeno další natáčení na Staten Islandu. (Delock)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno