Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být ta nejlepší párty v okolí - i proto, že se koná na opuštěném ostrově, kde hlasitá hudba, alkohol a plno sexu nemůže nikomu vadit. Když ale skupina mládežníků zmešká loď, už ani nedoufá, že se bude moci zúčastnit. Naštěstí se jim podaří přemluvit (zaplatit) kapitána Kirka (Jürgen Prochnow), a ten je na své lodi na ostrov doveze. Místo slibované párty zde ale naleznou jen zbytky tábořiště, spoustu krve a stádo krvežíznivých zombií ... O kvalitách produkce Uwe Bolla si žádné velké iluze nedělám, ale semtam se mu podaří - když už ne skvělý film, tak alespoň koukatelný, a leckdy i s nádechem originality. House of the Dead ale takovým v žádném případě není. Filmů o teenagerech na pustém ostrově/hradě/městě/planetě jsme viděli stovky, takže originalita nulová. To by sice nemuselo vadit, leckdy se na takovýto film docela rád podívám, a užívám si jej. A aby tomu tak nebylo v tomto případě, tak z nějakého záhadného důvodu Uwe Boll proložil film záběry ze - sice originální - hry, leč absolutně bez rozmyslu a bez nějaké spojitosti s vlastním filmem - prostě to tam jen tak práskl. O několika záběrech z jediné větší řežby, kdy je půl obrazovky zakryto nějakým krytem kamery bych se radši nezmiňoval - pokud to ale měl být záměr, tak se Uwemu sice omlouvám, ale stejně to lepší než odpad! nebude.. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že se podívám na všechny filmy toho kazimrda Bolla!! Takže to beru pěkně luxusně od počátku jeho plátnové kariéry...a jeho první film je tak špatný, až je místy opravdu zábavný:))!! Teď to myslim naprosto vážně, další jeho produkce, se kterou jsem se setkal, je špatná a brutálně odpadově nudná!! House of the dead je film totálně amatérský, bez špetky připravenosti...já nevim jestli to má smysl rozepisovat........asi ne...mrkněte na to a posuďte sami!! Jednou větou: První JEHO film, který jsem dokoukal, aniž bych pomyslel na sebevraždu!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll se už za ta léta stal opravdovou „legendou“ mezi režiséry (bohužel ne však v dobrém slova smyslu) a především noční můrou po pařmeny her. Já jsem od něj viděl už dost filmů (většinou však jiného nežli hororového žánru – z něho jen Seed a Alone in the Dark), takže jsem se snažil jeho ostatním „hororovým předělávkám PC her“ vyhýbat co to jen šlo. I já jej kdysi označoval za největšího tragéda, ale jak se má sbírka hororů rozrůstala a já narážel na další a další režiséry (jak dobré, tak i ještě větší kokoty), musím se mu omluvit a jsem rád, že jsem tu petici na netu, co kdysi kolovala, aby už netočil filmy, nepodepsal. Pokud si totiž na jeho styl zvyknete a začnete srovnávat kupříkladu s těmi „patlaly“ od Asylum či Nu Image uznáte, že on přece jenom trošku talentu skutečně pobral. House of the Dead (hru) jsem nikdy nehrál, každopádně film jako celek za moc nestojí, ale zas na druhou stranu se u něj skutečně místy alespoň trošku pobavíte. Nebudu se tu bavit o obnažených holkách (to je k vidění už skoro všude), ale to propojení céčkových efektů, Matrixu, stupidních hlášek a hlavně hodně slušného hudebního doprovodu místy skutečně navodilo celkem příjemnou podívanou. Ano uznávám, že to žádná bomba není, ale já u toho neusínal, zasmál jsem se a s přivřením oka mi tu ani ty „rádoby“ zombie (co dělají salta, jsou ultra rychlé, používají zbraně, plivají kyselinu, atd…) moc nevadily. Bohužel je tu však taky kvantum tvůrčích chyb, které nelze přehlédnout, i proto tomu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět většina to má za odpad. Což je spíš známka toho že jste se snažili v tom hledat náký umění. Je to béčko ,ale pohodový na nic si nehraje jen předělalo hru do filmu. Vše je okořeno humorem ,tak že z toho vznikla zombi komedie ,u které se budete bud bavit a nebo hledat co je špatně. Skupina pubertáků jede na ostrov na mejdan jenže na mejdanu nikdo není jen pár zbylých jedinců a horda zombí. Je tu velice pěkně znázorněné jak to vypadá ve hře a jak v reálu ve filmu. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Jsem taktéž milovníkem C rated filmů a zde se Uwe opravdu vytáhl. Bullet time řežba zvící deseti minut si již mezi zasvěcenci začíná budovat statut kultovnosti, přídavkem se dočkáme i odhalených ňader, techno hudby, fantasticky špatných dialogů a aj nějaký ten zombie gore se najde. Dal bych asi absolutní hodnocení, žel to se mnou milovanou automatovou střílečkou mělo spolěčné jen "střílíme zombís". Škoda ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Jonathan Cherry (Rudy) si počas druhého dňa natáčania spôsobil popáleniny 30% svojej ruky. Scéna na moste, kde si poranil svoju ruku, bola preto natočená dodatočne, aby sa vysvetlil obväz na jeho ruke. (beso74)
  • Snímek se umístil na 35. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama