Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodník se zbraněmi jménem Caine (Burt Reynolds) se v přístavním městečku seznamuje s atraktivní Annou (Silvia Pinal). Ta muži nabídne, zdali by se v rámci vědeckého výzkumu nechtěl potopit do hlubin moře zamořeného žraloky. Dobrodruh souhlasí, avšak posléze zjišťuje, že cílem ponoru je najít poklad ve vraku ztroskotané lodi... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutočne dobrodružný film v ktorom sa dokopy nič nedeje. Ani scén so žralokmi veľa nie je a nič napínavé sa nekonalo. No a Burt bez pornofúzov je rovnako nevýrazný ako s nimi. Nuda. 3/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní dobrodružnej snímek, kterej je lepší, než naznačuje jeho reputace. Co ho odlišuje od toho zbytku ostatních dobrodružných filmů je míra cynismu, se kterou se postavy vzájemně využívají. Navíc Burt Reynolds byl ve svojí předknírkovský éře sekáč a scény s reálnejma žralokama jsou působivý a dobře natočený. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se po dobu devíti týdnů v Mexiku, a to konkrétně ve městě Manzanillo a na ostrově Isla Mujeres. Rozpočet činil 300 tisíc amerických dolarů. (fiLLthe3DD)
  • Přímo před kamerou připravil kaskadéra o život velký bílý žralok. Měl být údajně pod sedativy, ale bohužel dostal zřejmě slabou dávku. Protrhl ochranné pletivo a na muže zaútočil. Studio pak chtělo tuto smrt využít k propagaci filmu a znechucený režisér se od díla distancoval. [Zdroj: časopis Cinema 05/2017] (ČSFD)

Reklama

Reklama