Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři děti se nešťastnou náhodou promění na ryby, když vypijí čarovný nápoj od excentrického vědce. Jak ryby skončí v moři, kde se seznamují se světem pod mořskou hladinou. Má to však jeden háček. Pokud do čtyřicet osm hodin nenajdou a nevypijí protilék, zůstanou rybami navěky... (SPI Film)

Recenze (12)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročný koprodukčný animák s príbehom typickým pre deväťdesiate roky, ale celkom fungujúcim, a s cieľovkou pre odrastenejšie deti. Môže sa oprieť o kvalitnú animáciu, ktorá vyobrazením i humorným stvárnením nie náhodou kopíruje disneyovky tých čias, čo je aj jeho veľkým kladom. Občas sa podarila aj nejaká hláška. Dej je príjemne dobrodružný a nuda vôbec nehrozí. ()

Reklama

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Není to špatná pohádka a protože jsem ji shlédla ´´nedávno´´ moc jsem ji přirozeně nehltala,ale kdybych ji viděla o deset let dřív asi by se mi líbila,i kdy můžu s jistotou napsat,že nejde o žádnou filmovou parádu. Dám dvě hvězdy,nemá daleko ke třem,přece jenom námět příběhu je působiví,navíc zpívající Alan je jen další plus filmu- aspoň jsem se pobavila :D. Graficky se mi ale pohádka nelíbila,takže asi tak. ()

ReyRainman 

všechny recenze uživatele

✧ 〳Nostalgická podívaná, která nyní už moc nezaujme. Na tento film jsem se koukala už jako malá a měla jsem ho v celku ráda, po dalším shlédnutí mě ale dosti omrzel a již nemohu říci, že bych jej měla tak v lásce, jako dříve. Příběh dětí, které se svojí hloupostí a zvědavostí dostanou k elixíru, který z nich udělá mořské tvory a také čirou náhodou přičiní to opačné i některým obyvatelům moře. Rozhodně to není špička animace jako pixar a disney, ale není to vůbec až tak hrozný film, dá se na to koukat a kvůli nostalgii bych si to pustila znovu. Dávám tomu 2/5 jelikož mi tam chybí trošku větší charakter příběhu, vizuál podmořského světa je nic moc a není to film, který bych si pouštěla s radostí pořád dokola. Film bych doporučila komukoliv, kdo má rád animované filmy, nehledě na tvůrce/studio a kdo chce vidět zase něco trochu jiného.  ⤷ Kamera 3/5  | Prostředí 2/5 | Scénář 2/5 | Postavy 3/5 | Finální hodnocení 2/5 ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešních animáků např. od Pixaru to už není žádná bomba. Ovšem, před těmi dvanácti lety to bomba byla. Stále hezké, zajímavé animace, které mi v mnohém připomínají staré Disneyovky. Je to určené především pro děti, takže mu určitě musíme odpustit filmovou fyziku a jednoduchá vědecká řešení.. .:) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama