Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

To sou volové (to by bylo eště v pořádku), to sou hovada (stále o.k), to sou hlupácí, kteří neznají míru a v naprosté většině scének překračují hranice trapnosti (k.o. pro Johnyho Knoxvilla). Čirých sekvencí plných bláznivé klukovské nerozvážnosti (Off Road Tattoo, Tropical Pole Vault) je bohužel příliš málo... PS - co následuje po Jackass? Dobrovolná sebevražda? Mučení? Snuff? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Teda riadna hovadina a to doslova, je to v štýle boratovskom zachádzajúcom za určité hranice ale tu je to úplná ukážková samoúčelnosť, zabávať na tamtých veciach nuž u mňa teda nehrozí, škoda čakal som bžundu ale toto je skoro nič, len fakt tupá zábava znudených amerických chlapcov čo nevedie do čoho by pichli. Horko ťažko dávam 1* a to za niektoré nápady tie v normály čo sa ako tak držali a tých je fakt minimum. ║Rozpočet $5miliónovTržby USA $64,255,312Tržby Celosvetovo $79,493,831 ()

Reklama

GigaPudding odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" obvykle nedávám, protože mi už jen tím samotným slovíčkem evokuje až příliš špatné hodnocení i pro ty nejhorší filmy typu Deadgirl, co jsem zatím viděla, takže si ho nechávám pro "perličky" podobného ražení jako je duo tragikomiků Mádl a Issová, kteří jsou schopní předvést něco z čeho je člověku trapně jen se na to kouká. Podobný případ je i Jackass. Není to sice urážlivé a agresivně přiblblé jako odpadem ohodnocené Přemluv bábu, ale je to prostě úplně mimo jakékoli chápání zábavy nebo to prostě je zábava až tak nízká, že je to pro mě osobně úplně nepochopitelné. Ano zasmála jsem se pár scénkám, jenže to nezachraňuje celý ten podivný koncept jakože parta lidí se rozhodne dělat blbosti co je zrovna napadnou a pak to prostě jen tak šoupnou do telky. Ano předvádět diskotéku na bruslích uvnitř rozjeté dodávky je určitě originální nápad, co jinde člověk neuvidí, ale jako ta pointa nakonec má být v čem? Navíc celé je to nakonec prokládané věcma typu asi desetisekundová scénka jakože tlusťoch v průsvitných plavkách vyleze z bazénu nebo že si jeden z účinkujících nechá z pěti metrů střelit gumovým projektilem do břicha. Někomu třeba i tohle může přijít jako zábavné nebo vtipné, ale i tak je to prostě až tak nízký a nevkusný koncept zábavy, že to uráží přinejmenším inteligenci diváka, takže to bude za odpad nemluvě o tom, že je drzost nechat si za tohle ještě platit diváky. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Veĺmi rozporuplný snímok.Pre niekoho nechutná americká trapáreň týpkov čo nevedia čo so sebou a pre iného skvelá jazda plná šialeného humoru.Ja som sa na niektorých scénach z chuti zasmial,no iné boli na mňa až priveľa.Nebyť toho fekálneho humoru bolo by to omnoho lepšie.Ale je pravda že zábavné scény majú prvahu takže 3.5 * ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama