Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou známí svým specifickým humorem. Někdo se u nich bude řezat smíchy a někdo bude znechuceně kroutit hlavou. Já osobně patřím do té první skupiny. Film je obsahově ještě lepší než seriál. Naší staří známí v čele z Johhnym Knoxvillem nemají ve filmu žádné zábrany a tak vyvádí i kousky, které nebylo možno vidět na MTV. Zavítají i do jiných zemí a tak předvádí své kousky například v Tokiu. Pokud vás baví koukat na nechutné fórky a extrémní skopičiny jako je například lezení po laně nad aligátory či demolování golfového hřiště v golfových vozítkách, tak směle do toho. ()

Reklama

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých amerických "výrostků" tentokrát ještě více přitvrdila.Dočkáte se asi té nejdrsnělší "legální zábavy" jaká kdy byla natočena.Uvidíte takové triky jako:Rána projektylem do břicha,autíčko v análním otvoru atd. Doporučuju vám dívat se na to ve skupině (třeba někde na pařbě),protože potom je to dvojnásobná zábava.89 nepřetržitých minut tohoto masakru je pro mě až příliž moc,těch 30 seriálových celkem stači,proto ta jedna hvězdička dolů. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tahle partička se před ničím nezastaví. Bude se Vám snažit vyvolat pocit na zvracení, nemístné agrese, možná trochu smíchu, ale hlavně důkaz, že vše je možné. Otázkou je, zda má nějaký smysl se na to dívat. Členové Jackass dělají v prvé řadě věci úplně zbytečné, jen pro pobavení. Jejich nápaditost je úžasná, ale já mám z valné části jinou představu o humoru, takže dám jen dvě. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama