Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vec, ktorá pre mňa na veľmi dlhú dobu definovala jednu etapu môjho života. Netrvala dlho, ale užil som si bezstarostnosť ktorá s ňou súvisela. Vtedy som chodil domov, len preto, aby som si zas a znova pozrel Jackass a smial sa a nemyslel na nič, čo by len okrajovo pripomínalo dospelácku zodpovednosť. Po dlhom čase som si to kukol znova a je to stále rovnako zábavné. A som veľmi rád, že neviem posúdiť či kvalitou alebo určitou dávkou nostalgie, čo to vo mne prebúdza. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda psychopatov v prvom filmu Jackass. najslabší s trilógie pretože tie ostatné časti sú ešte viac skazené a masochistické. Avšak je to debut ako hrom a patrí do topky mojich najobľúbenejších filmov. Film srší originálnymi nápadmi najviac som sa pobavil nad trúbením pri golfu situácia tam musela byť drsná. Som za každú srandu , ale od tejto partie by som asi pozvánku na natáčanie odmietol . ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou známí svým specifickým humorem. Někdo se u nich bude řezat smíchy a někdo bude znechuceně kroutit hlavou. Já osobně patřím do té první skupiny. Film je obsahově ještě lepší než seriál. Naší staří známí v čele z Johhnym Knoxvillem nemají ve filmu žádné zábrany a tak vyvádí i kousky, které nebylo možno vidět na MTV. Zavítají i do jiných zemí a tak předvádí své kousky například v Tokiu. Pokud vás baví koukat na nechutné fórky a extrémní skopičiny jako je například lezení po laně nad aligátory či demolování golfového hřiště v golfových vozítkách, tak směle do toho. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama