Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko hodnotiteľný "film". Film v úvodzovkách preto, lebo ide skôr o sériu skečov, v ktorých tlupa masochistických adrenalínových magorov, ktorí by už mohli mať rozum, predvádza neuveriteľné kúsky. Svojim drsným až brutálnym, či fekálnym humorom sa snažia asi viac šokovať ako útočiť na bránice divákov. V epizódach možno nájsť veľkú zábavu (dôchodcovia), trápne uťahovanie si z druhých (v obchodoch) až po nechutnosti a vulgárnosti (nebudem popisovať). I keď na mnohom som sa schuti zasmial, scénky hraničiace so sebapoškodzovaním, brutálne pády a nechutnosti naozaj nemusím. Takže som aj "pretáčal". Ako celok je to veľmi ťažko hodnotiť. Určite by si film zaslúžil "odpad!", ale musím čestne priznať, že som sa aj bavil. Takže *. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

Reklama

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Keď som sa o Jackass dozvedel od kamaráta, tak som si pomysle, že to bude nejaká blbosť. Áno, je to blbosť, ale nesmierne zábavná. Na Jackass má každý iný názor. Ja sa prikloním na stranu tých, ktorým sa títo šialenci naprosto páčia. No čo vás tak môže zabaviť, ako keď niekto nabúra v plnej rýchlosti do múra? Od začiatku až do konca som sa stále smial, a ešte doteraz sa smejem na niektorých scénkach. Jackass musí dostať všetko alebo nič, takže ja mu dávam 5 hviezdičiek, a to zaslúžených... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na partu kolem Johnnyho můžete mít názory opravdu různé. Od těch, že se jedná o znuděné americké dementy - často úchylné, po jakýsi zvláštní druh tolerance až po něco mezi obdivem a smutkem, že do téhle party nepatříte. Platí tu ovšem to co u všech takovýchto kamarádských partiček. Krom zjevné sounáležitosti se tyhle filmy točí hlavně jako generátor na prachy. Tudíš není to žádné home video, kdy je náhodou natočeno, jak parta prima kámošů jen tak blbne. Má to scénář a je to jako věc ať už pro seriál či pro celovečerák koncipováno. To ovšem ale nic nemění na té ryzí bolesti, kterou hrdonové zažívají a nad upřímným chcechtotem přítomných kumpánů. Jak bylo vidět i zde i sám kameraman ač zřejmě oproti většině normální taťka od rodiny měl sám občas problém :-). Musím uznat, že každý film a teď nemluvím o seroši skupinky Jackass osciluje mezi úkoly naprosto nechutnými a geniálními. Pak jsou ovšem ty u kterých ani vy sami nevíte kam je zařadit. Takové autíčko... Začátek odporný, ale údiv lékaže mne málem stál bránici... A teď co, že? :-) Takže za tenhle díl to zprůměruji a dávám za tři kuřecí kousky do spoďárů..!. * * * ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama