Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

GigaPudding odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" obvykle nedávám, protože mi už jen tím samotným slovíčkem evokuje až příliš špatné hodnocení i pro ty nejhorší filmy typu Deadgirl, co jsem zatím viděla, takže si ho nechávám pro "perličky" podobného ražení jako je duo tragikomiků Mádl a Issová, kteří jsou schopní předvést něco z čeho je člověku trapně jen se na to kouká. Podobný případ je i Jackass. Není to sice urážlivé a agresivně přiblblé jako odpadem ohodnocené Přemluv bábu, ale je to prostě úplně mimo jakékoli chápání zábavy nebo to prostě je zábava až tak nízká, že je to pro mě osobně úplně nepochopitelné. Ano zasmála jsem se pár scénkám, jenže to nezachraňuje celý ten podivný koncept jakože parta lidí se rozhodne dělat blbosti co je zrovna napadnou a pak to prostě jen tak šoupnou do telky. Ano předvádět diskotéku na bruslích uvnitř rozjeté dodávky je určitě originální nápad, co jinde člověk neuvidí, ale jako ta pointa nakonec má být v čem? Navíc celé je to nakonec prokládané věcma typu asi desetisekundová scénka jakože tlusťoch v průsvitných plavkách vyleze z bazénu nebo že si jeden z účinkujících nechá z pěti metrů střelit gumovým projektilem do břicha. Někomu třeba i tohle může přijít jako zábavné nebo vtipné, ale i tak je to prostě až tak nízký a nevkusný koncept zábavy, že to uráží přinejmenším inteligenci diváka, takže to bude za odpad nemluvě o tom, že je drzost nechat si za tohle ještě platit diváky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na partu kolem Johnnyho můžete mít názory opravdu různé. Od těch, že se jedná o znuděné americké dementy - často úchylné, po jakýsi zvláštní druh tolerance až po něco mezi obdivem a smutkem, že do téhle party nepatříte. Platí tu ovšem to co u všech takovýchto kamarádských partiček. Krom zjevné sounáležitosti se tyhle filmy točí hlavně jako generátor na prachy. Tudíš není to žádné home video, kdy je náhodou natočeno, jak parta prima kámošů jen tak blbne. Má to scénář a je to jako věc ať už pro seriál či pro celovečerák koncipováno. To ovšem ale nic nemění na té ryzí bolesti, kterou hrdonové zažívají a nad upřímným chcechtotem přítomných kumpánů. Jak bylo vidět i zde i sám kameraman ač zřejmě oproti většině normální taťka od rodiny měl sám občas problém :-). Musím uznat, že každý film a teď nemluvím o seroši skupinky Jackass osciluje mezi úkoly naprosto nechutnými a geniálními. Pak jsou ovšem ty u kterých ani vy sami nevíte kam je zařadit. Takové autíčko... Začátek odporný, ale údiv lékaže mne málem stál bránici... A teď co, že? :-) Takže za tenhle díl to zprůměruji a dávám za tři kuřecí kousky do spoďárů..!. * * * ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim,jestli to má vůbec cenu komentovat,neboť dívat se na Jackass to je opravdu zvláštní pocit.Ze začátku na nás hned vybafne masa postižených lidí,kteří nás "bohužel" provázejí potom po celou dobu.Přehlídka nejrůznějších zhovadilostí,je asi vtipná věc(dobře smál jsem u prostřihů z Japonska,neboť reakce Japonců byla zvláště příhodně vtipná),ale ne pro mě a to co se dělo potom,to už bylo opravdu moc.Mlácení se navzájem,strkání si do zadku prskavky,nechat si okusovat bradavky krokodýlem a ještě v lepším případě lízat vlastní moč to může napadnou opravdu jen Amíky.Sorry,ale tohle mi vážně nesedlo,třeba bude druhý díl méně nechutný a zasměju se častěji. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné ako každý iný Jackass film............. Soundtrack: 1. "Hi, My Name Is Johnny Knoxville" ,2. Corona ,3. We Want Fun ,4. Flesh into Gear ,5. Somebody's Gonna Get Their Head Kicked In ,6. California Sun ,7. Alright, Alright (Here's My Fist Where's the Fight?) ,8. Let's Get F***ed Up ,9. Hybrid Moments ,10. Cha Cha Twist ,11. Angel of Death ,12. Baby Got Back ,13. "How Did That Get There?" ,14. If You're Gonna Be Dumb , ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama