Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Primavera 

všechny recenze uživatele

Kde sa berú tie hrozné scénare k romantickým komédiam? Romantika asi nevie byť zábavná. Tuná to zachraňoval fantastický Rob Schneider. Scéna, keď sa učil ako žena v mužskom tele čúrať na pánskom WC ma parádne pobavila. Radu prevádzkára si budem pamätať: "Keď ho po močení potrasiete viac ako dvakrát, už sa s ním hráte." Možno sa mi to raz zíde. Čáry-máry fuk do iného tela. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Po příšerném začátku přichází příjemné potěšení. Tenhle tématický provar totiž není tak špatný jak mohl vzhledem ke svému tématu být. Věřte, že Žába k zulíbání je asi taková jako obrázky z filmu. Pokud někoho pobaví Rob Schneider, který se snaží imitovat - spíše než ženu - homosexualitu ve filmovém - komediálním - slova smyslu, určitě by si neměl nechat tenhle snímek ujít. Pokud si však představujete slovo humor trochu jinak, nebudete zrovna na tom šťastném břehu. Samotný "nápad" není špatný, už několikrát jsme se stali svědky faktu, že na podobné téma může vzniknou povedený film, jenže tenhle snímek nemá nic, co by jej mohlo ke kvalitě dokopat. Scénář je bezradný, neustále se motá kolem téhož tématu - pitvoření roztažené na 101 minut - a chybí mu pořádná dávka drzosti. Též mu schází herecká opora. Schneider je sice relativně dobrý a v rámci role nejspíš odvádí maximum, jenže hned druhá hlavní herečka - Anna Faris - je až neskutečně křečovitá a předvádí téměř totožné výrazy jako v sérii Scary Movie. ()

Reklama

joker2 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie o ženě v mužském tělě. Bolestivý pád ze schodů na stadioně mě moc nepobavil (nerad se dívám na cizí utrpení a vůbec mi to nepříjde vtipné), ale Rob Schneider se pitvoří dobře. Občas přijdou i zajímavé hlášky a člověk se neubrání uchechtnutí. V řadě věcí souhlasím s recenzí Dudka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, co před x lety vidíte na půl očka v telce, ale když si jej po těch třeba deseti letech zopakujete, začnete se rozpomínat. Překvapilo mě, že jsem se několikrát nahlas smál, což se dá říct jen u hrstky současných komedií (které navíc úplně vymizely z kin). Jedna z nejlepších rolí Rob Schneidera spolu s Evropským gigolem...7/10 ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)

Reklama

Reklama