Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

POMO 

všechny recenze uživatele

Neverím vlastným očiam. Hollywood ešte stále dokáže vyprodukovať sviežu, dôvtipnú, vkusnú a skrz-naskrz pôvabnú komédiu. Veľmi vzácny druh americkej zábavy, ktorý na sto percent využíva potenciál svojho (nijak originálneho) námetu. Nie tak psychologické ako As Good as it Gets, ale pri rovnakej miere inteligencie ešte zábavnejšie. A tie holky sú proste božské. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobnou tématikou mám vcelku rád, ale tenhle mě bohužel zklamal. Čekal jsem zábavnější jízdu. Některé konfrontace mezi prohozenými děvčaty a jejich okolím rozhodně stojí za to, ale má to i slabší místa, chvílemi je to až moc stupidní a celkově děj není nic extra. Na můj vkus je to taky až moc "uřvaný" a konec taky zrovna nepotěšil. 55% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka výmeny rolí je stále aktuálna, ale tentokrát aj nepochybne trefná a zábavná až k rozplakaniu. íČasti filmu, v ktorých je na scéne 'premenená' Jamie Lee sú neskutočné, dvakrát som musel film pauznúť, čo som od smiechu nemohol ďalej sledovať dej a to asi hovorí za všetko. V tejto jej postave som sa dočkal asi najväčšieho komediálneho prekvapenia. K tomu sa pridáva konečne trošku iná Lindsay, strašne podarený, milý, mierne dojemný záver a chytľavý garážový song. Vôbec mi nevadila prvá, pomalšia rozjazdová polhoďka. 95%. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Freaky Friday je má oblíbená komedie. Tak mě to pobavilo, že hned poté, co jsem to viděla poprvé na dvd, jsem se na to podívala znovu. Díky tomu jsem se také začala dívat na ostatní filmy s Lindsay Lohan, které už ale za nic moc nestály. Maximálně tak "Protivný sprostý holky" a "Past na rodiče", kde Lindsay hrála jako malá. Zaručuju vám ale, že u "Mezi námi děvčaty" se pobavíte. Jamie Lee Curtis je tam úžasná. ~(5,0)~ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (29)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • Režisér Mark Waters se ve filmu objevuje na svatbě jako muž držící dítě. (Kulmon)

Reklama

Reklama