Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Po prvom pozreti sa mi tento film az tak moc nepacil a myslel som si, ze na csfd najdem väcsinou hodnotenia s tromi hviezdickami, preto ma vyssie hodnotenia prekvapili a presvedcili si tuto skvelu komediu pozriet este raz. Po druhom pozreti sa mi to pacilo omnoho viac, dobre dialogy aj scenar, nasmial som sa. Jamie Lee Curtis je super. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To rebelantství některých náctiletých je tak LOL.. Jamie Lee Curtis výtečná (o Lohan bych to neřekl i kdybych za dveřmi čekal španělskou inkvizici), na americké poměry poměrně vkusné, určitě je to lepší, než Rob Schneider k zulíbání, dá se překousnout i konec plný vzájemného porozumění (jinak čiročirá utopie, protože po čachrech té čínské šamanky by se propast mezi matkou a dcerou ještě více prohloubila), ale že by to byl milník v žánru americké rodinné komedie a důvod k nějakému frenetickému jásotu..? Spíš mě to donutilo pustit si 16.díl Červeného trpaslíka (Výměna těl), to je trochu jiný level.. „Jen jednu noc. Slibuju. Vrátím ti ho zítra hned po ránu. Možná ve čtvrtek…“ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Režisér Mark Waters se ve filmu objevuje na svatbě jako muž držící dítě. (Kulmon)

Reklama

Reklama