Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šialený vedec kedysi pracoval pre ministerstvo obrany na projekte "Medúza". Dnes zneužil svoju ženu Vivian, aby mohol dokonať plán svojej pomsty. Vivian sedí na palube lietadla s údajným prototypom bomby, ktorá dokáže zničiť elektronickú komunikáciu na celom kontinente. Keď sa však bomba aktivuje, všetci vedia, že nejde o žiadny prototyp, ale skutočnú bombu. A odpočítavač je navyše napojený na kardiostimulátor Vivian... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ripo 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to ma lo niečo zo sci-fi nádychu reálnosti. Hodnotil som to na 2,5 *. Ale ten záver - katastrofa !!! Také dementné a nereálne uzavretie tohoto filmu ma jednoznačne presvedčilo, že viac ako 1* dať nemôžem ..... Film mal obrovské množstvo faktických chýb, ktoré nebolo možné nevidieť. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dítě medúzy to mohlo tak leda natočit, nic jiného bych za názvem (jakožto i za filmem celým) nehledal. I když klamně napovídá, že bychom se mohli skamarádit s další digitální všežravou potvorou, v podstatě se od jiných zástupců stylu Animal fekal nijak neliší. Leda tím, že to někoho napadlo rozdělit na dva díly, což znamená, že musíme mít hned dvakrát za sebou nehoráznou smůlu, abychom v bedně nenatrefili na nic zajímavějšího. Třeba na teleshopping, to je jedno... ()

Reklama

Quasimodo odpad!

všechny recenze uživatele

neco otresnyho. Takovou hovadinu jsem dlouho nevidel. Dama si necha vyoperovat kardiostimulator, morfium nechce, protoze chce mit cistou hlavu. Naklad z letadla vyhazuji pred kridlem a kupodivu trefi motor, nahodou ma jina dama na palube padaky, tak vyskoci z B 737 tesne pred explozi, jeste nez dopadnou do vody uz jsou vrtulnikem na pobrezi. No tolik klise a nelogicnosti se jen tak nevidi. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dítě Medůzy. Šílený vědec poprosí svou manželku, aby byla doprovodem letecké zásilky, která směřuje do Washingtonu. Protože je ale šílený, nebude to jen tak: bedna skrývá bombu, která, kdyby vybuchla, způsobí roztavení křemíkových čipů a z toho plynoucí celosvětový chaos... ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Martin Sheen si nejspíš jen potřeboval vydělat na nájem a dle hereckých výkonů soudím, že se jeho i zbytku ansáblu medůza dotkla. Za vynikající scénář 10% ...budu o tom muset informovat presidenta! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama