Reklama

Reklama

Uhoď ji, je to Francouzka!

  • Německo Freche Biester! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Starla je hezká dívka v texaském městečku a jejím velkým snem je, stát se televizní hlasatelkou. Aby uspěla v soutěži krásy, souhlasí s návrhem ubytovat u sebe studentku z Francie. Genevieve se nejdřív zdá být ostýchavá puťka, ale Starla má najednou samou smůlu - přijde o místo roztleskávačky, dostává špatné známky a ztratí i svého kluka. Naopak Genevieve se vetře do přízně jejich rodičů a stane se na škole populární. Starla začne mít podezření, že Genevieve ji svými intrikami připravila o její místo na slunci. Rrozhodne se proto připravit nemilosrdnou pomstu. Genevieve však přesně na to čeká! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (25)

monolog 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy tomu upřít nemůžu. Není to sice žádnej skvost a docela často jsem si říkal, jaká je to trapárna, ale naproti tomu musím říct, že lepší parodii tohoto žánru (náctnická komedie společně s thrillerem o ukradení identity) jsem ještě neviděl. Občas jsem se i zasmál, a párkrát mě to i pobavilo (což se o většině filmů tohoto typu říct nedá). Samozřejmě příběh je hloupost o ničem, ale to u těchto filmů je bohužel vždycky (stačí si jen vzpomenout, o čem je Prcičky nebo Roadtrip atd), takže ty dvě hvězdy za dovedení k absurditě dávám a kdyby to do té absurdity přímo skočilo a nejen postávalo u vstupních dveří, dal bych i tři. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Nuž čo vám poviem. Podpriemer, ktorý sa dá pozrieť raz-dvakrát, no viac už len s veľkou námahou. Nič extra, no film s takýmto scenárom asi ťažko bude lámať rekordy. Film o tom, ako americkej hviezdičke ukradne super významnú pozíciu nejaká študentka z cudziny a nebolo by to ono, keby sa slečna sakramentsky nepomstila. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film než všichni ostatní. Zapnu rozchrápanej ráno televizi, abych se trošku probral a v první chvíli mám pocit, že koukám na nějakej pitomej teenagerovskej seriál. Ale hlavní hrdinka je kost a než stihnu přepnout, začne to být i docela vtipné. Takže jsem tomu dal šanci a vyklubala se z toho, pravda hodně nenáročná, ale povedená, svižná a hlavně vtipná komedie pro náctileté a la 10 DůVODů PROČ TĚ NENÁVIDÍM. Buď na stará kolena nějak dětinštím nebo je tu nějak moc zaprděných artofilů, kterým tímto doporučuju Lizzie McGuirre a S Club 7. Pak teprve uvidíte, co je to odpad. ()

paclinqa odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se koukala jen proto, že jsem měla dlouhou chvíli a chtěla jsem se možná i zasmát. A účel byl splněn! Takovýhle hloupoučký scénář by dokázalo napsat i dítě ve 4. třídě ZŠ. Stupidní příběh a k tomu stejně hodnocené herecké výkony. Naprosto "nečekané," zvláštní převraty v ději a už od začátku je jasné, k čemu tohle všechno spěje: hlavní hrdina změní své nadřazené a povýšené chování a po špatné zkušenosti se stane "lepším" člověkem. Ukázkový film na odpad:-) ()

laserr 

všechny recenze uživatele

31%??? No, i mistr ČSFD se někdy utne...Pokud má někdo pocit, že Uhoď ji, je to francouzka! je jen další stupidní americká komedie, je na omylu. Není to sice nějaká dokonalost sama, ale kdo se vydrží dívat, náhle zjišťuje, že v tomto filmu nejsou všichni bílí či černí. A závěrečná pointa je opravdu výborná, smál sem se na celé kolo. Už té stojí za to dát 4*. PS: Asi sem viděl ten film co choze ^_^; ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama