Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Highland Glen je střežená a oplocená čtvrť Los Angeles. Na takovém místě se může cítit bezpečně i bývalý federální policista Jack Coleman se svými dvěma dětmi. Jejich bezpečný svět je ale narušen ničivým zemětřesením a jeho strašlivými následky. Gang zabijáků se v noci vydává "za zábavou" na vražednou výpravu přímo do Highland Glen. Coleman se tak octne v pasti, kde musí s použitím veškeré své síly bojovat na život a na smrt, aby ubránil své děti a přátele před nelítostnými zabijáky... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

shinbone 

všechny recenze uživatele

james legros vede bandu vysmátých sociopatů. dělaj si co chtěj. střílí poldy pro zábavu. v černý dodávce poslouchaj newlydeads, hulí crack,  a další super věci. jasně že je jednoho po druhym oddělá jimmy smits, ale to už je úděl záporáků v tv filmech. ()

Reklama

Atheas 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, celkem sympatický hlavní hrdina, spolu se skvělými záporáky, vytváří v tomto filmu zajimavou atmosféru, která se vám nějak vryje pod kůži. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle jsem se dostal jako Marschall ke svému zákonu - tedy úplně náhodou. A zažil jsem velké zklamání. Nudné, nevýrazní herci, příšerná hudba - no prostě jednou a dost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama