Reklama

Reklama

The Fourth Phase

  • Slovensko The Fourth Phase: Na hrane
Trailer 2
Rakousko / Francouzská Polynésie / Japonsko / Rusko / USA, 2016, 90 min

Obsahy(1)

Od tvorcov dobrodružného filmu The Art of Flight uvádza spoločnosť Red Bull Media House jeho voľné pokračovanie The Fourth Phase: Na hrane, snowboardový epos s ikonickým športovcom Travisom Riceom v hlavnej úlohe. Nadaný inovátor Rice vždy išiel na hranu možného, no stále hľadá viac. Počas skúmania nevyužitých zákutí rodného Wyomingu s mentorom Bryanom Iguchim naplánuje 16 000 míľ dlhú trasu, aby sledoval hydrologický cyklus okolo severného Pacifiku, kde sneh a ľad vytvárajú fascinujúce snové krajiny naprieč horskými končiarmi. Na tejto ceste sa k Riceovi pridáva niekoľko najinovatívnejších snowboardistov vrátane Marka Landvika, Erica Jacksona, Bryana Iguchiho, Pata Moora, Mikkela Banga, Jeremyho Jonesa, Victora de Le Rua a Bena Fergusona. Od japonských Álp až po sopky v Rusku a veľkolepú odľahlú oblasť Aljašky - tím je odhodlaný vydržať všetko, čo prináša ponorenie sa do neúprosného prírodného cyklu. V stávke je však veľa a Rice vie, že bude vydaný napospas vlastnému rozhodovaniu. (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

s3wa 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších dokumentárnych filmov z oblasti Snowboarding-u. Travis Rice so svojím tímom na ceste za najlepšími horami pre zjazd na svete nám v tomto filme ukáže krásy prírody, snowboard-u a jazdy aký mu môžeme len závidieť. Zábery a strih sú na vysokej úrovni a presne nám ukazujú, čo v danej chvíli chcú mať ľudia s Red Bull-u na kamere. Celú túto snowboardovú krásu podčiarkuje nádherný soundtrack so štipkou rockovej a elektronickej hudby. Ak patríte medzi nadšencov Snowboard-u tak jednoznačne vám tento dokument odporúčam pozrieť. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na něj dlouho a konečně si ho můžu pustit 10x jako The Art of Flight. Jasně, že se spoustě lidí nebude líbit, že se tam dost opěvuje Travis, ale on je kurňa nejlepší, tak si zvykejte :D Celý film pořád graduje a když skončí, chcete pokračování. Příběh pro spoustu lidí působí nedotaženě a namachrovaně, když se nad tím ale zamyslíte je velmi upřímný a skromný. Muzika je epická, ale nejlepší jsou záběry. Absolutně inovativní, překvapivé a úžasně barevné. Tohle je nejlepší sportovní dokument všech dob. The Art of Flight je skvělý a všichni k němu máme silný vztah. Je to ale jako porovnávat svoje první carvingové lyže s twin tipama, na kterých jezdíte teď. V tomhle filmu je nejlepší snowboarding současnosti. Palec nahoru. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další z pěkných důkazů, k jakému umění se za ty roky extreme sports video dostalo. Díky tomu jsou ty triky a nebezpečný sjezdy sice v ústředí, přesto ale i na pozadí něčeho většího - symbiózy s přírodou, posvátnosti hor zavátých sněhovou nádherou, posouvání hranic v boji člověka sama se sebou. Zde ve směru koloběhu vody na Zemi a (jak jinak) pod záštitou Red Bullu. Jsem za tyhle filmy rád, kochám se, heavy metal a těším k*rva na zimu! ()

NeMiQ 

všechny recenze uživatele

Toľko ospevovaný ďalší Travisov show-off. Zaujímavý nápad so sledovaním cyklu vody, prekrásne odľahlé miesta a neskutočné zábery krajiny s ladnými trikmi snowboardistov. Je pravda, že tieto redbull-ovky zaručujú úchvatný audiovizuálny zážitok, avšak z nejakého dôvodu mi The Fourth Phase neprišiel až taký veľkolepý. Podľa mňa nie že netromfol The Art of Flight, on sa mu len tesne priblížil. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Neskutečně krásné scenérie, ve 4K opravdu vizuální orgie sladěny s dokonalou hudbou. Tyto extrémní sporty a hazard se životem mi moc neříkají ale i tak jsem si to užil. Borci tam provádějí neskutečné vylomeniny. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama