Reklama

Reklama

Extralarge 1: Černý a bílý

(TV film)
  • USA Extralarge: Black and White (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bud Spencer ako súkromný detektív mimoriadnych rozmerov sa pri riešení kriminálnych prípadov v Miami nebojí ničoho a nikoho. XXL detektív prichádza, floridskí zločinci, traste sa! (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak to jde na volný noze? - Makám 25 hodin denně a dvě a půl hodiny spím. Jsem svůj vlastní pán." Jelikož mám taky rád svůj volný čas a chci být svým vlastním pánem, tak se asi taky postavím na nějakou tu volnou nohu jako saxofonista a detektiv Jack Castello. Tentokrát se sice Jack nijak mimořádně nepředvedl, protože tohle je detektivní zápletka na úrovni televizního detektivního seriálu, ale jako bývalý nadšený dětský fanoušek spencerhillovských fackovaček nemohu jít s hodnocením níže. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo veku šesťdesiat jeden rokov sa Bud Spencer chopil úlohy súkromného detektíva Jacka Costella, ktorý objasňuje závažné kriminálne prípady na slnečnej Floride, priamo v Miami. Začal točiť akčnú krimi sériu "Extralarge". Prvá epizóda bola vyprodukovaná v roku 1991. Nesie názov "Extralarge 1: Čierne a biele". Úvodná časť tejto série ma vôbec neoslovila. Musel by som sa poriadne nudiť, aby som si niekedy pozrel niektorý ďalší prípad detektíva XXL. Zostarnutý Bud Spencer by ešte ako tak ušiel. No ale ten jeho parťák, prismahnutý karikaturista z Paríža, bol vskutku neznesiteľný. Tak isto i tá drzá, protivná, čierna zlodejka. * ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Rvaček jako šafránu, zápletka snaživý průměr, nanicovatá režie a především málo Spencera, to jsou negativa. Obrovským pozitivem je hudba, která ani spolu s šarmem Buda nedokáže zamaskovat odfláknutou práci scenáristů a režiséra. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak první díl a ani zbytek serie mě teda moc neoslovil, humoru pomálu, akce taky nic moc, Spencer nedává Spencerovky a Thomas občas bohužel hází dost trapný hlášky. Nic moc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak se říká „čas nezastavíš“ a na Budovy je to znát na první pohled. Už to není ten svalnatý „dobrák“ jak jsme ho znali, ale své pěsti pořád umí používat sakra dobře. Tenhle kriminální seriál na mě však neudělal zrovna dvakrát dobrý dojem. Není vyloženě špatný, ale kdyby tam kromě Spencera nebyla ta černá zlodějka, tak to byl průser. Ostatní postavy byly jalové – ten jeho parťák karikaturista – katastrofa, atmosféra místy uspávala (naštěstí tam bylo několik honiček). No jsem zvědavý na další díly, ale tohle patří mezi hercovy slabší kousky. Hold zlatá éra westernových komedií je pryč a slavný Rizzo byl taky o stupínek lepší. Slabých 50% s přivřením jednoho oka. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...áno prvý zo série Extralarge....nie je tu parťák Terence Hill - svojím spôsobom ho supluje Philip Michael Thomas aj keď len ako - len servilný nahrávač- nie ako rovnocenný parťák....ááále dá sa starší a i trocha objemnejší B.S. stále "šliape" a ide mu to celkom dobre. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja ako obrovsky fanusik spencerovskych fackovaciek musim dat aspon ten priemer. Extralarge je vsak len taky lahsi krimi film, a miestami dost trapny. Tusim, ze tato seria Extralarge aj Big Man vysla na DVD, ale nudil som sa priserne uz v 90. rokoch a priserna nuda tu vladne stale. Raz darmo, Spencer uz nedokazal nadviazat na zaslu slavu 70. a rannych 80. rokov. 50 % ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Extra velký Bud Spencer se vydává řešit případy jako soukromé očko. Ale Nicka Slaughtera nečekejte.... ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Extralarge který se řadí ke kvalitě Big Manů škoda že ostatní díly nejsou takové ještě jinou hudbu a byla by to výborná kriminálka. ()

ceduard 

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulky s jezdci na vodních skútrech (jak souvisejí s filmem?) výmluvně napovídají, že tohle bude přísný výplach. A taky že jo. Velký Bud se tu pěstmi moc nerozhání, zato trapnost vás tříská ze všech stran, a to i v případě, že jste otrlí fandové spencerovek. Nicméně jako chillout po mozkově náročném dni to nakonec svůj smysl má. Dabing je perfektní, tady to měli zvlášť těžké. Členům Ku-Klux-Klanu promítat v pekle každý den. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Tento projekt Buda Spencera ma zaujal, pretože Bud Spencer tu je v celkom netradičnej roli pre neho - súkromné očko. Avšak, po dejovej stránke mi to prišlo rozhádzané a k pointe a prepojeniu postáv sme sa dostali až v polovici filmu. Philip Michael Thomas síce nemá charizmu Terence Hilla, avšak rozhodne nejaký ten potenciál má. Uvidím, čo prinesú ďalšie epizódy. ()

Reklama

Reklama