Reklama

Reklama

Big Man VI. - 395 dolarů za unci

(TV film)
  • Česko 395 dolarů za unci (více)

Obsahy(1)

Neohrožený Bud Spencer alias soukromé očko Jack Clementi pátrá po boku zrádného zločince po dodávce plné zlatých cihel. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

otík 

všechny recenze uživatele

Série Big Man už je opravdu jen pro fanoušky Buda Spencera. Ale ty tento díl může docela potěšit. Sice je tu jen jedna pořádná bitka a pak už jen pátrání po uloupeném zlatě, ale je zajímavé sledovat, jak si počáná Jack Clementi počíná na druhé straně zákona. Průměrný díl, určitě ten lepší z Big Manovské série. Český dabing Jan Schánilec. Hudba: Guido & Maurizio de Angelis & Karel Svoboda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Big Man opustil dokonale uzemňovací budspencerovky do palice a vsadil na intelekt, což je špatně. Já totiž Budovi uvěřím spíše třicet potlučených mafiánů na zemi než to, že by ze sebe věrohodně vysoukal alespoň jednu smysluplnou větu. Zabručet a udeřit - v tom byla jeho síla, ale tyhle vychytralé vychytávky mi k něm zkrátka nesedí. Ještěže nakonec zvedl dvěma prsty zlatou cihlu, protože jinak bych snad ještě jednu hvězdu ubral a to bych idolu svého dětství dělal jen velmi nerad. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Koukám, že seriál Big Man je docela nevyrovnanej. Zatímco Nezvyklé pojištění bylo špatné, tenhle díl je docela dobrý. Zásluhu na tom má jasný a zajímavý příběh, a Michel Constantin jako hlavní záporák, rovnocenný protihráč Spencerovi, který tu působí daleko aktivněji a sympatičtěji, než v Nezvyklém pojištění. Silnější 3*. Uvidím, jaké budou další díly. PS. Spencerův parťák je na pěst, ještě že tu moc není. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tady. Konečně mám sérii Big Mana za sebou a jsem tomu opravdu rád. Jako celek na mě toto Stenovo dílo působí dost rozpačitě, protože kvalita jednotlivých dílů byla hodně kolísavá. Poslední dílek do skládačky zas tak hrozný nebyl, protože pokud nepočítám hodně naivní útěk z vězení, tak scénář zas až tak hrozný nebyl. Dokonce se tu našlo i několik solidních pasáží. Bud to celé přežil ve zdraví a já taky. Takže dám průměrných 50%, které jsou dle mého názoru dostačující. Pochybuji však, že si tenhle detektivní„mini“ seriál pustím ještě někdy znovu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní kriminálka se známou hereckou tváří Budem Spencerem. Bud byl samozřejmě neohrožený, ale moc toho zrovna nepředvedl. Musím říct, že ho mám mnohem radši v komediálních rolích. Pod hudbou je tady sice podepsaný Karel Svoboda, ale v titulkách byli také páni Guido De Angelis a Maurizio De Angelis, kteří mají na svědomí mj. většinu Spencerhillovek. V tom hotýlku, kde se schovával Bud s tím lupičem, tak tam zazněla písnička, kterou zpívala Bonnie Bianco v Cindy, ta se jmenuje Love You Too Much. Hrálo jí tu puštěné rádio. V titulkách myslím uvedená nebyla. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama