Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediné, co spojuje Jimmyho a Whitney, je rozhodnutí přestat to zkoušet. Máme na mysli to věčné hledání partnerů, desítky schůzek v kině, na večeři při svíčkách a v postelích, které končí kalným ránem a vědomím, že večer to bude zase někdo jiný. Přesto se - jak určuje žánr romantické komedie - spolu setkají, a přes počáteční averzi (zapříčiněnou nejen touhou dodržet antischůzkové předsevzetí) skončí v kině, na večeři a v posteli, aby se ráno probudili a zjistili... Odpověď je více než jasná... DOKONALÁ! Ideální film pro případ, že to stále zkoušíte a ještě vás to bavit nepřestalo. Byť se opírá o osvědčená klišé, je svěží a zábavná, a když budete mít kliku, možná vás oba inspiruje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle mi teda nějak nesedlo, neřikám, že to je špatný, občas to dokáže docela zábavně působit, ale styl jakým to je natočený, já zrovna moc neberu jako zábavu a mam trošku problém pobavit se, když herci mluví s divákem. Krom toho ani samotnej příběh neni nic, co by stálo za řeč ()

Smok 

všechny recenze uživatele

V našich končinách nie moc známa romantika priemerného razenia. Jenny McCarthy ešte nemala to šťastie vystupovať v nejakej výnimočnej komédii a ani pre tento raz sa nič nemení. Navyše mi tých "akože náhod" na stretnutie ústrednej dvojice prišlo trošku moc, ale vo dvojici tento film neurazí. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Čo mám k tomuto dodať. Musím povedať, že čo sa týka príbehu bolo to ohromne priemerné. Keď však príde na spracovanie, tak to už niekam inam zasahuje. Myšlienky hlavných hrdinov, väčšinou rozhovory o tom istom. Len tú časť že romantický by som vyčiarkla lebo na tom to som romantického nič nevidela. No napriek tomu, vlastne asi práve preto, sa mi to zdalo oveľa reálnejšie ako keď pozeráte film v ktorom si vyznávajú lásku každých 5 minút. Úprimne som sa príjemne pobavila na niektorých situáciách. Tento film veľa nesľubuje, takže ani vaše očakávania nebudú nenaplnené. Bolo to zaujímavo osviežujúce z jednej stránky veci. Pre mňa pekných 55% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Nebylo nic, co by mě nějak převratně ve filmu zaujalo, či překvapilo! ... V mém případě jsem celkem často koukal na čas, kdy už bude konec! ... Prostě tak trošku podprůměrná romantická komedie! ()

Reklama

Reklama