Reklama

Reklama

Dej si pozor!

  • Austrálie Better Watch Out (více)
Trailer

Sedmnáctiletá Ashley právě dorazila do domu Lernerových, kde má za úkol hlídat dvanáctiletého Lukea. Jen co Lukeovi rodiče odjedou, Luke si pustí hororový film a pokouší se Ashley omámit prášky nasypanými do pití. Ashley na to ale rychle přijde a další Lukeovy milostné návrhy odmítne. Brzy do domu dorazí i Lukeův kamarád Garrett. Ashley je přesvědčena, že se Garrettovým příchodem vysvětlí i podivné zvuky zvenčí domu, jenže zvuky se ozývají i z patra. V patře Ashley najde rozbité okno a na cihle, kterou bylo rozbité, nápis vyhrožující lidem v domě smrtí. Garrett zpanikaří a snaží se z domu utéct, před domem ho však kdosi zastřelí. Šokovaná Ashley s Lukem utečou do patra domu, kde se skryjí ve skříni. Neznámý násilník v masce prohledává s puškou dům. Jenže Ashley si všimne, že se maska nápadně podobá jedné z masek, které měl Luke ve svém pokoji. Ashley pochopí, že vše byla hra, kterou si s ní Luke a Garrett hrají. Luke se přizná, že chtěl Ashley vystrašit a jako zachránce ji pak svést. Ashley se rozčílí, vyběhne na Garretta a oběma klukům pořádně vynadá s tím, že to bude mít vážné následky. Jenže Luke Ashley napadne a shodí ji ze schodů. Ashley omdlí a když se probudí, je přivázaná k židli a ústa má přelepená páskou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Australsko-americký horor „Better Watch Out“ je takovou hodně specifickou variací na home invasion, kdy chvílemi máte pocit, že je to něco mezi filmy „Halloween“ a „Sám doma“. A pak najednou bum, ono je všechno trochu jinak. Mimochodem ale zrovna odkazy na „Sám doma“ jsou zde celkem zásadní a jen podtrhávají tíhu atmosféry, která jde od filmu s dětmi po nepříjemnou vyvražďovačku. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velice hravý film. Ze začátku si myslíte, že jde asi o nějakou hru na zabijáka, abyste postupem času zjistili, že si s vámi tvůrci jenom tak hrají. Zahrané je to perfektně, ten hlavní týpek bude jednou fakt dobrej herec. Napjaté momenty vám budou hrát na nervy a vy chvílemi nebudete vědět, kdo je kdo v této hře na kočku a na myš. Celé to připomíná počítačovou hru, kde neustále hádáte, co se stane v následující chvíli. Ale stejně zase prohrajete a budete se muset snažit znovu. Moc jsem si to užil a hrál rád tuto hru až do zdařilého konce. Konce hry. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dnešní den jsem chtěl odstartovat nějakým povedeným Vánočním hororem. Proto jsem si Better Watch Out šetřil právě na dnešní den. A musím uznat, že jsem se na tenhle kousek celkem těšil aniž bych věděl o co tady přesně půjde. Stačilo mi, že to natočil Chris Peckover který mě svým předchozím filmem Undocumented neskutečně překvapil. To co ale přišlo jsem absolutně nečekal. Na jednu stranu si film neskutečně pohrává s divákem díky dějovým kličkám, ale na druhou stranu u mě nedokázal navodit jakýkoliv napětí. Komediální stránka filmu se u mě taky naprosto minula účinkem. Za sebe musím říct, že jsem zklamanej. Čekal jsem daleko, daleko víc. Případné opětovné puštění už u mě asi nehrozí, protože zmizí i ten moment překvapení z dějových zvratů. Rada - čím míň o filmu víte, tím větší šance je, že si ho užijete. Ikdyž u mě to nefungovalo ani tak. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jestli je to tím, že jsem dlouho žádné horory ani jejich podžánry neviděl, ale já si teď těžce libuju. Nejenže jsem si předevčírem naprosto luxusně užil 47 meters down, ale včera jsem si pustil Better watch out, o kterém jsem neměl ani šajnu. No a nasál jsem tak intenzivní vánoční atmosféru jako před rokem s Krampusem. Tohle prostě sedlo jak prdel na hrnec. Jen mě trochu zklamalo, že to skončilo s otevřeným koncem. Ale nedá se svítit, musím opět hodnotit maximálně. :))) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to byla nechutná úchylárna. A navíc je jasné, SPOILER že i když to holka přežije, u soudu jí asi nikdo nebude věřit, že vraždil mladý kluk s nevinným kukučem, tudíž to bude tvrzen proti tvrzení. Jo, kdyby toho klučinu v závěru holka rošmelcovala sekačkou a nastražila to jako nehodu, pak možná bych si řekl, že zmrd dostal to, co si zasloužil. Ale takhle? Jinak komedie to není ani omylem, a to ani černá komedie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Vánoční koledy, pavouci a plechovky s barvou odkazují na film Sám doma (1990). (TheSpearCZ)
  • Na začiatku filmu môžeme vidieť Garretta (Ed Oxenbould) hrať populárnu hru vydavateľstva Endnight Games, "The Forest". (drake31)

Reklama

Reklama