Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Spolu s Cyborgem a Černým orlem je tohle bez diskuze nejhorší film, jaký kdy Damík natočil, ale na druhou stranu, ta zadní projekce je fakt skvělá a ty triky, moc sem se pobavil, no a rejža, to je kapitola sama pro sebe, ten se snaží být tak co nejvíc cool, až je k popukání, všechny ty zpomalovačky, zrychlovačky, střih a rozdvojení obrazu. Je to sice sračka, ale zábavná. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Už český název svědčil o nepochybném trháku. SPOILER! Když mi po deseti minutách bylo oznámeno, že ukradený předmět (samotná intro-krádež byla fakt k popukání) byl stvořen slovenskou nacionalistickou skupinou, myslel jsem, že blouzním. A vskutku - honička v Bratislavě! Středoamerická guerilla pochodující po Bratislavě! Bratislavské nádraží! Kulomety na slovensko-rakouských hranicích! Teroristická skupina ve vlaku! Neštovice! Rozklepaná kamera, rozpůlená obrazovka! Jízda po vlaku (vlacích) na motorce! Němečtí NATO důstojníci v dobových 2WW uniformách! Melodrama! Rodina v ohrožení! Efekty ani ne počítačové, ale skutečná TTčka! Záporák v krvi zemřel! Výbuchy padajících dobytčáků (no, slovenské dráhy snad není nutno takto označovat)! Happyend! Tomuhle není možné dát odpad. To je něco tak vtipného, že si to rejža nezaslouží. Ani za ty nejdebilnější dialogy a některé naprosto stupidní role. Ani za (ne)logiku. Tuhle partu vojáčků by si "kurva Casey Ryback" podal s prstem v prdeli. JCVD knee deep in shit. ... 1,5/10 ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

JCVD v BA, Boha, to je ale udalosť !... - ktorá dokazuje iba to, že na Slovensko niekto známy príde, iba keď je úplne na dne - alebo omyle... Uvidel som konečne tento skvost deň potom, čo som v Bratislave strávil nemenej akčnú noc, keď som zmeškal posledný vlak. Možno by to ale niekomu prišlo zábavnejšie sledovať, pretože TEROR VO VLAKU je taká strašná ochotníčina, že pôsobí dojmom, akoby ju Slováci aj nakrútili. Samotná Bratislava je tu pritom hraná nejakým možno ešte debilnejším bulharským mestom, čo je vskutku vrcholná irónia. Inak je to rozkošnosť, v ktorej napíšu Viedeň, ale ukážu najcharakteristickejšiu fotku Florencie a kde Slovensko 3. tisícročia ovláda polovojenský režim, patrí do "východného bloku" a hraničí s Nemeckom... Bola by to iste zaujímavá téma k diskusií, keby ten film vznikol na začiatku 90. rokov alebo za mečiarizmu, ale takto je to obhájiteľné jedine tým, že autori sú proroci, ktorí vedia, že keď sa Fico stane prezidentom podľa Putinovho vzoru a v Čechách zavládnu komunisti, možno sa nám zíde ešte aj vysmažený Van Damme a jeho cirkusantka. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho velmi těžké období, a to jak životní, tak to filmové, kdy bral i role v takových filmech, jako je právě Teror ve vlaku. Co bych tu tedy mohl o tomto blábolu vlastně vůbec zmínit? Jedná se o těžko stravitelnou podívanou, s televizním vizuálem, kde mě doslova fascinoval naprosto primitivní a nesmyslný střih, díky němuž děj bezmyšlenkovitě lítal z jedné scény do druhé, kameraman si tu zkoušel hrát na profíka, ale výsledek jeho různých ,,vychytávek" dopadl vážně amatérsky, akce je tu pak sice možná dost, ale je tak moc špatně a nevýrazně zpracovaná, že lze vlastně i pochybovat, zda-li se dá ještě za akci vůbec považovat, efekty jsou doslova směšné a právě v tomto ohledu se projevila ultraslacinost celé této podívané asi nejvíce, herecké výkony nekompromisně naivní a směšné, bez vyjímky, no a zápletka? Jak jsem se zmínil hned na začátku, Jean-Claude prožíval velmi těžké období, takže mu bylo asi jedno, že hraje ve filmu s céčkovým scénářem, hlavně že měl na fet. Zkrátka, van Damme hrál v hodně sračkách, ovšem až tady si asi skutečně sáhl na to úplné dno. ()

koba odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)

Reklama

Reklama