Reklama

Reklama

Bull

(seriál)
  • Kanada Bull
Trailer
USA, (2016–2022), 89 h 8 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Michael Weatherly, Freddy Rodríguez, Geneva Carr, Frederick Weller, Peter Francis James, Tammy Blanchard, Reg Rogers, Alex Hurt, Marcus Choi, Robert C. Kirk (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádný zázrak, ale je to příjemná pohodovka s dobře vybraným obsazením. Jako oddechovka je to super. 70 % ()

bez1 

všechny recenze uživatele

Jsem celkem příjemně překvapena. Je to zajímavý seriál, který má mou pozornost. Také bych řekla, že je díl od dílu lepší. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit trochu zvláštním pilotním dílem. A mimochodem má slušný obsazení všech postav, což dělá taky hodně. ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

"mladej" z NCIS trošku zfotrovatěl. Nezbývá nic jiného, než si navléci taťkovský svetřík a akci vyměnit za seriozněji se tvářící postavu psychologa. Místo výborného odhalování motivů a osob z mimiky v seriálu Lie to me tu dostáváme divně složený tým vesměs neustále porušující zákon hlavně hackováním a skrytým psycho nátlakem. Po první sérii musím říct, že to není moc zábavné, případy jsou chaotické. Hodně kazí i naše neznalost soudnictví v USA. Ale nějak se na to kupodivu dá dívat a fandit Bullovi a jeho týmu. Nejoblíbenější postavou je jednoznačně hackerka, ale i ostatní postavy týmu jsou velice lidské. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Přijdete mi to trochu střižené Mentalistou a zasazené do prostředí soudní síně. Není to špatné. Občas trochu utahané, ale docela mě to baví. ()

Galerie (1 276)

Reklama

Reklama