Reklama

Reklama

Život beze slov

(seriál)
  • USA Speechless
Ukázka z filmu 2
USA, (2016–2018), 22 h 35 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Minnie Driver, John Ross Bowie, Cedric Yarbrough, Mason Cook, Kyla Kenedy, Micah Fowler, Paul Bates, Marin Hinkle, Jonathan Slavin, Molly Jackson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(63)

Obsahy(1)

Maya je máma, která udělá cokoli pro svého manžela a děti, nejstaršího syna JJ, který má mozkovou obrnu, nevyjímaje. Bojuje s nespravedlností, zatímco si její rodina vytváří nový domov a hledá toho správného člověka, který JJ pomůže najít svůj "hlas". (Viacom)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (5)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Differently abled The Middle. Skvělý seriál, u kterého se bavím víc než u Teorie velkého třesku. Protože je opravdovější. Mrzí mě, že na čsfd dávají lidé epizodám dvě tři hvězdičky. Zatímco z komiksového Daredevila jsou nadšení, krev stříhá, desítky minut nepřetržitého násilí… Tenhle seriál je milý a hodný, je vtipný, doopravdy vtipný, inspirující a povzbuzující: „My nejsme normální. Jsme lepší. Jsme neprůstřelní. O tom, jak rodina nemusí být dokonalá, ale může z toho udělat svou superschopnost. ()

Majuar 

všechny recenze uživatele

Možná jsem špatný člověk, ale ten seriál mě absolutně nezaujal kvůli chlapci s mozkovou obrnou, ani kvůli dalším dvěma dětem. Ovšem vztah manželů DiMeo je něco unikátního a jejích smysl pro humor a řešení situací je geniální. Kvůli Maye a Jimmymu se na Speechless podívám určitě ještě několikrát a budu očekávat nedočkavě třetí sérii. Společně s ředitelkou školy ti dva tvoří seriál, u kterého brečím smíchy. Nádhera. ()

Reklama

DK197 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je ten seriál špatný, některé momenty jsou koukatelné, ale můj šálek kávy to prostě není. :-) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál o rodině, kde největším elemntem, je totálně přemotivovaná matka, která chce svému postiženému synovi, zajistit co nejdůstojnější dospívání, a však zapomíná, že součástí rodiny jsou i její dvě mladší děti a miliónový manžel, který je pro svou ženu vždy oporou a rádcem i v momentech, ve kterých by i strýček Jedlička, touhle dámu nazval neskonalou píčou a pak jí vyřechtal a kopl do chcaníči. Každá postava Vás už od pilotu má čím zaujmout. Humor nejstaršího imobilního synka je skvělej. Tatík je borec, kterej má až nerealistickej nadhled nad celou situací...... a tak dále. Moc tomuhle seriálu fandím, mě si získal. Budu sledovat dál. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Až na tu nesnesitelnou maminu jde o relativně koukatelný a vtipný seriál. Jen doufám, že s dalšími díly ubude rádobyvtipných fórů a přibude skutečný humor. Ke dvěma hvězdám za koukatelnost dávám po pěti shlédnutých dílech ještě jednu za M. Fowlera a J. R. Bowieho. ()

Galerie (625)

Reklama

Reklama