Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina studentů vyráží na krásný slunečný ostrov za dobrodružným hledáním pokladu. Panuje dobrá nálada, tequily je dost a každý se chce pobavit. Pak ale na odlehlém místě dva z nich objeví starou sochu. Co se asi skrývá uvnitř? Nikdo rozhodně neočekával, že propustí na svobodu strašlivého démona a zábavný víkend se stane děsivým zápasem o holý život! Kdo přežije jeho smrtící útok? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si kdysi půjčil u nás ve videopůjčovně a ani jako malej jsem to nebyl schopnej dokoukat jaká to byla blbost. Dnes když už mám svoje standarty nastavené jsem to dokoukal a královsky se bavil. Tenhle film je blbej. A nejhorší na tom je že se tvůrci až moc snažily aby film dával smysl. Ono stačí už jen to že 10 minut na začátku filmu se tvůrci snaží vyprávět co a jak. Koho to ale zajímá je to film o stupidní piňatě. I ten samotnej otrov a ta samotná hra je neuvěřitelně stupidní a idiotská. Postavy jsou idiotské hlavně černoch který se nechá zabít kvůli tomu že má v botě kamínek(I shit you not). Ale na druhou stranu se člověk baví nad piňatou co vraždí. Moje přepísklé hodnocené je díky nostalgii, naprostý tuposti tvůrců a prostě zábavnosti. ()

Reklama

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se snažil najít na tomhle filmu alespoň něco dobrého, abych tu jako většina nedával odpad! Ale tenhle film je pravá a nefalšovaná megasra..ka.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama