Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $110,003,217Tržby Celosvetovo $220,673,217║ Tak ako je to vo svojej "tupej" podstate praštené, tak to je zábavné, nie je to samozrejme žiadna veľká komediálna výhra ale nájdu sa tam nejaké úlety čo slušne pobavia. Pre mňa najlepší diel z paródie Scary Movie. Pobaví aj alternatívny koniec, Hulk vs. mimozemštany. /60%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O návrat relativně zavedené značky Scary Movie se pokusil jeden ze samotných otců a zakladatelů slova parodie: David Zucker. Zda-li se mu to povedlo je znát na zdejším hodnocení. Já jen mohu potvrdit, že špatné to určitě není, ale mele se tu stále jedno a to samé dokola a možná už to nemá takový šmrnc ani šarm jako před pár lety, kdy komediím kralovala například Bláznivá střela. To mi teď připomnělo, že si tvůrci na pomoc přizvali i samotného Leslie Nielsena, který se do té doby potácel v kravinách prvního stupně a bylo ho na takovéto filmy škoda. Zde si kraví jak se mu zlíbí a tvůrci mu to tolerují, nakonec z toho vypadne nejzábavnější role celého filmu. Sice se to nepovedlo na samotné očekávání, ale i tak to dokáže na dobu nezbytně nutnou zabavit. David Zucker zklamal, Leslie naopak potěšil. Svět plný paradoxů se opět setkal právě zde. --- Cindy, začínaj zprávy! Jedna bílá holka spadla do studny! Padesáti černochům dnes policajti natrhli zadek, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker byl královská volba... Jak se ukázalo Wayans stěží vypotí jednu slušnou parodii a pak zahájí útok na diváka. Scary Movie 3 je jednoznačně nejlepší z celé série, právě díky odlišnému směru režie a omezení všelijakých prasečinek (ty totiž Wayansové celkem hojně využívaly). S mnoha známých tváří potěší hlavně Leslie Nielsen, který se (k mému údivu) ještě jednou vybičoval k dobrému výkonu. Stojí za to vidět. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Oproti dvoum předešlým dílům je tento díl skvostný.Máme tu závan HODNĚ staré školy,ale tu já vždycky miloval(Zucker je prostě bůh).Z pomyslné herecké rakve byli vykopány taková esa jako Charlie Sheen,Leslie Nielsen a pamela Andersonnn a na plátně to jimi jen jiskří.Pobavil mě hlavně Sheen,který Gibsona nádherně parodoval.Dobré i parodie na filmy(tentokrát dobrý výběr filmů).Hlavně parodie na Znamení 8 mile byli vypečené.Prostě nejlepší Scary Movie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Na začiatku Brendinho (Regina Hall) pohrebu je v odraze vidieť kameru. (rador)
  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • Ve scéně, kdy Beccina (Pamela Anderson) přítelkyně píše do sešitu, má sešit otočený na levou stranu. V jednom z dalších záběrů je však sešit opačně. (AngelusCZ)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama