Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sam o sobe nefunguje. Strasne zalezi, jesli clovek zna filmy, ktery paroduje, protoze jedinej humor tu spociva v parodovani nejen hororovejch filmu. Obcas se sem sice hodi nejakej vtipek nesouvisejici s zadnym filmem, ale ty jsou vetsinou dost tragicky. Ale jelikoz jsem videl asi vsechny filmy, ktery tvurci parodujou, tak jsem se docela slusne bavil. Skoda, ze tu neni vic starejch znamejch z minulejch dilu, ale az zas tak spatny obsazeni tu neni. Trosku mi jen vadilo, ze z nejakejch scen slo vytezit vic, treba takovej Matrix je tu daleko vic, ale pouze ve vynechanejch scenach. Nicmene, film drzi jakz takz pohromade, par vtipu je vostrejch a da se u toho dobre pobavit a diky delce 75 minut nenudi. Lepsi 3*. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se smál. A to hodně. Některé gagy nefungují, ale přesto jich více než většina zasáhne do černého a nejde se ubránit smíchu. Přestože jde jen o chabě poslepované scénky, proložení jednotlivých pasáží je uděláno tak, že se víceméně nikdy nenudíte, i když má film i své hodně slabé části. Bavil jsem se u toho hodně, a přestože jde o dosti primitivně založený humor, je tu i spoustu neotřelých a neokoukaných nápadů... ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Začátek téhle úsměvné šílenosti byl trochu krkolomný, ale nakonec jsem se dočkal celkem slušné, občas drsnější zábavy v čele s trefně parodovanými Znameními, kultovním Kruhem a třeba 8 mílí, kterou jsem sice neviděl, ale i tak jsem pochopil většinu narážek. Samotný příběh sice nemá hlavu ani patu, ale to už bych chtěl asi moc. Pozitiva z filmu převládají a tak jsem byl ochoten odpustit i několik slabších a někdy i trapných momentů a scének. Nejvíc mě však dostaly exkluzivní a "znepokojující" záběry mimozemšťana - to nemělo chybu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie vrazila štafetový kolík do řitního otvoru klasika osmdesátkových parodií a ani to tolik nebolelo. Spojení Kruhu, Znamení a 8. míle do nějakého konzistentního tvaru asi nikdo nečekal, takže se křepčí na houpačce povedených scén a humorové nouze. K tomu prvnímu bych zařadil Leslieho Nielsena u obrazu prezidenta Forda či „resuscitaci“ na pohřbu, kdy timing převážil primitivitu, k tomu druhému výstupy Kevči Harta a pokleslost spojenou s dobovými trendy. Jedna hvězda je na rozloučenou, protože vzhledem k současným společenským náladám se dá očekávat, že kvůli stereotypům v zobrazování afroamerické komunity Scary Movie 3 gone with the wind.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O návrat relativně zavedené značky Scary Movie se pokusil jeden ze samotných otců a zakladatelů slova parodie: David Zucker. Zda-li se mu to povedlo je znát na zdejším hodnocení. Já jen mohu potvrdit, že špatné to určitě není, ale mele se tu stále jedno a to samé dokola a možná už to nemá takový šmrnc ani šarm jako před pár lety, kdy komediím kralovala například Bláznivá střela. To mi teď připomnělo, že si tvůrci na pomoc přizvali i samotného Leslie Nielsena, který se do té doby potácel v kravinách prvního stupně a bylo ho na takovéto filmy škoda. Zde si kraví jak se mu zlíbí a tvůrci mu to tolerují, nakonec z toho vypadne nejzábavnější role celého filmu. Sice se to nepovedlo na samotné očekávání, ale i tak to dokáže na dobu nezbytně nutnou zabavit. David Zucker zklamal, Leslie naopak potěšil. Svět plný paradoxů se opět setkal právě zde. --- Cindy, začínaj zprávy! Jedna bílá holka spadla do studny! Padesáti černochům dnes policajti natrhli zadek, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Cameo: Tom Kenny (nie je uvedený v titulkoch) nahovoril hlas mimozemšťanov. (rador)
  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)
  • Vlajka na prezidentovom (Leslie Nielsen) aute je červená s bielimy hviezdičkami, no o niečo neskôr je modrá s bielimy hviezdičkami. (DonParegio)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama