Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oproti hovadské dvojce tohle bylo jako nebe a dudy. Sice je to stále jen na tři (a půl) hvězdy, ale už to mělo o level méně hnoje a o tři levely více zábavy. A u několika scének jsem se řehtal jako blázen. Potěšil i Leslie Nieslen v roli prezidenta, vtipné bylo taky "blízké setkání třetího druhu". Jasně, na starší věci od Zuckerů to nemá, ale kvalitní parodie holt vymřely, smiřme se s tím... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další vynikající parodie se skvělými hláškami a hlavně s humorem. 1čka a 3ka jsou prostě nejlepší. Opět jsem pukal smíchy. Není tu žádná hluchá scéna a do každé se narvalo něco, co bylo vydařeně vtipné. Tentokrát si vzal David Zucker na paškál filmy Kruh, Znamení a Matrix a pěkně je skloubil dohromady tak, že celý děj dával smysl. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Když Cindy (Anna Faris) u vědmy shodí vázu, tak sloup, na kterém váza stála, nespadne, ale zůstane pevně stát v nakloněné poloze. Hned v dalším záběru ale sloup stojí opět rovně. (Honzyg)
  • Když jde ochranka za prezidentem (Leslie Nielsen), dostane do vysílačky frekvenci, kde hrají hudbu zesnulého rapera Tupaca Shakura. Samotný 2Pac se objeví na "battle rapu" a na konci filmu . (Luky.Konicek)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama