Reklama

Reklama

Vracíme se do 60. let minulého století. Batman a Robin se vrhají do akce poté, co největší padouchové z Gothamu – včetně Jokera, Penguina, Riddlera a Catwoman – zosnují plán na převzetí moci nad městem a nakonec i nad celým světem. Vyzbrojeni ďábelskými laserovými paprsky, padouchové začnou vytvářet kopie obou bojovníků za spravedlnost. Zatímco jeho klony pobíhají kolem, skutečný Batman se pod vlivem magie stává zlým. Dokáže Robin, ten "Zázračný chlapec" – s malou pomocí nespolehlivé Catwoman – Batmana zbavit jeho prokletí a vysvobodit Gotham ze spárů darebáků? (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Animovaný Batman ve stylu toho z roku 1966 s Adamem Westem, dokonce včetně dabingu původních herců. Jen ještě břitčí a nepokrytěji ironický. Vztah Batmana s Robinem, nehorázné slovní výměny s Catwoman, kouzelně absurdní vnitřní logika, „typická“ bat-udělátka nebo i rýpnutí do hraných filmů s Keatonem a Balem... Zkrátka podvratná batmanovská zábava, která by klidně snesla i pokračování. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Batman (Adam West) a Robin (Burt Ward) musí opět nastolit pořádek v Gotham City, protože své síly spojily Joker, Penguin, Riddler a Catwoman (Julie Newmar). Tento animovaný snímek je poctou hranému seriálu Batman (1966-1968). Herci Adam West, Burt Ward a Julie Newmar namluvili postavy, které před padesáti lety ztvárnili. „Why don't eggs tell jokes? Because they crack each other up.“ ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Retro remak nebyl udělaný špatně, animace byla skvělá, ale jak Robin tak Batman mi lezli na nervy tímto: hláškami typu "Nepřecházejte na červenou!", všemocnými spreji a hlavně tím jak měli všechno Bat...mobilem začínaje a jeskyní konče jenže mezi tím bylo ještě hrozně moc věcí. Hodně mě potěšila postava Catwoman a Jokera. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Skvele retro. Kdo je nepoliben puvodnim serialem z sedesatych let, by na toto nemel ani snad koukat. Hraje se tu na city a vzdava se velika pocta Westovu a Wardovu serialu. Pribehove jde o nejvic sileny Batmanuv pribeh, kde se stridali momenty meho hlasiteho smichu a krouceni hlavou. Jako skvele udelana, nahlaskovana pocta korenum to funguje paradne. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Najednou se tu vzalo skvělý retro ve stylu šedesátkovýho Batmana (& Robina)! Většinu z nás asi odkojila buď gotická Burtonova, ujetá Schumacherova, nebo realitstická Nolanova, případně až temná Snyderova verze, ale teď mám konečně podnět vydat se do dávných časů a vylovit si i Martinsonův komický celovečerák. Tohle byl ten nejnápaditější netopýří animák s parádně gentlemanskou verzí hlavního hrdiny. Batmobil ve stylu '55 Lincoln Futura, groteskně neschopní all-star záporáci, sexy kočičí žena, komiksově zvukomalebný (wham! klang! ker-plow!) rvačky, referencí habaděj, vytříbená angličtina a dabovaný je to důchodci :D Pro mě radost na úrovni BRAVE AND THE BOLD. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama