Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Milá a vtipná podívaná, která má ke Shrekovi a Princezně Nevěstě opravdu blízko a je na hony vzdálená dejme tomu nejnovější Sněhurce od Tarsema Singha. Anne Hathaway je nejen okouzlená, ale i jaksepatří okouzlující, a také obsazení ostatních rolí nemá chybičku. Obzvlášť mě bavili Cary Elwes coby proradný strýc a senzační Lucy Punch v roli zlé nevlastní sestry Hattie. Coververze Somebody To Love výborná, Eric Idle... prostě Eric idle. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Celkově to je vševykrádající brak, ve kterém vše skončí tak jak má. krásná Ella, krásný princ - vlastně vše co je dobré je krásné nebo vesele ulítlé. Vše, co je špatné je hnusné a infantilní. Šílený klišé. :-( Stejné jako všechny ty Deníky princezny a podobné bláboly, kde se vše točí okolo hlavní hrdinky. Přiznávám, občas jsem se i trochu pousmál a tak dávám 1 hvězdičku. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Prastena komedie, kterou jsem nahodou potkal v TV, kdyz ji sledoval cely zbytek rodiny. Jenze pro Anne Hathaway (Denik Princezny) mam zkratka slabost a tak jsem vydrzel az do konce. A libilo se mi to (a rodine ostatne take). Originalni napad zasazeny do moderniho pohadkoveho prostredi. Ano, stupidni. Ale proste pekne :) 55% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Zakletá Ella se odehrává v podivně pokroucené pohádkové řísi, která svým svérázem není úplně daleko od Shrekova animovaného světa. Jinak je to ale naprosto nenáročná oddechová pohádka, která si opravdu na nic nehraje... A s rozjásanou roztomilostí hlásá: Jsem blbá, jsem tady a mám z toho radost. Tak proč bychom se neradovali taky, jářku? (Osobní poznámka na konec: Anne Hathaway má asi nejkrásnější horní končetiny, jaký jsem kdy viděl. A aby nedošlo k mejlce... termínem "horní končetiny" myslím tu část těla od ramen po konečky prstů.) ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Tak teda natočiť tento film chcelo veľa čarovných byliniek. Je to poriadne bláznovstvo, taká rozprávočka doby súčastnej. Treba pochváliť kostými a hudobný sprievod skrz jednotlivé situácie. Efekty sú ešte na úrovni študentského filmu ale na to sa dá pri tej všetkej ,,divnosti” zabudnúť. Pravdou je, že človek si pri sledovaní Začarovanej Elly kladie otázku: čo to sakra pozerám ? A taktiež rozmýšľa či nejaký maniak neobohatil kolu o drogu a Ella je len haluškou :) Avšak Anne s minimálnym make-upom je veľmi peknou babou a je schopná vás učarovať. Sprievod spievajúcich ale aj nespievajúcich kreatúr a bájnych tvorov môže niekomu pripadať dosť uletene ale nech sa deje čo sa deje mne sa to fakt páčilo. [65%] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)
  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)

Reklama

Reklama