Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve výzkumném oddělení berlínské prestižní kliniky znovu a znovu jedná a operuje tajná společnost proti všem pravidlům lékařské vědy - i proti zákonům přírody. Tentokrát Anti-Hippokratové v čele s renomovaným neurochirurgem vyvíjejí první umělé části těla - a to za každou cenu. Za asistence výběrového týmu ambiciózních studentů medicíny je doktor blízo k uskutečnění svého krutého snu - dokud jeden mladý zvídavý asistent a vytrvalá vyšetřovatelka (Franka Potente - Lola běží o život) neobjeví hroznou pravdu o týmových experimentech. Nové strašlivé informace je teď mohou stát život. Mrazivé pokračování úspěšného napínavého thrilleru Anatomie. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Námět je dost hrozivej (i bez odkazů na übermensche) a docela působivej (asi proto, že felčarský seriálý na tyhle témata nám v televizi nedávaj). Ovšem to německy "elegantní" zpracovaní... penis s posilovačem (!), multikulti antispiknutí filipínskejch (?) sestřiček, příšerně užvaněnej záporňák (Herbert Knaup) atd. S. Ruzowitzky (režisér) natočil taky Die Fälscher (2007), což je po shlédnutí tohoto kusu samozřejmě k nevíře... Bod za Heike "Resident Evil" Makatsch (za to, že se tam objevila) ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Co se dalo překousnout u jedničky, zde to je už bohužel ubohá nadsázka, hodně pohádková, většina akcí pozbývá logiku, obzvláště utíkající hlavní hrdina po střeše, těsně po operaci lýtkového svalu. Přesto filmu nechybí spád, vtip, technická dokonalost ( teď nemluvím o absenci lékařských poradců při natáčení), vše ale celkově působí nepřirozeně a snaha vtěsnat toho do dvojky co nejvíce.......... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Německý horor to je asi ta největší slabost celýho filmu, neboť to prostředí je takové moc ostré, prostě to našinci nesedí. Jinak děj je povedený a hodně bizardní. Skupina doktorů experimentuje na sobě až se jim to vymkne jak jinak taky že. Ted tu je spíš dilema kam až jsou lidi ochotni pro vědu dojít. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zadýchané pokračovanie vydareného originálu. Na druhý raz to nevyšlo, čo je čudné, lebo režisér zostal rovnaký. Tentokrát má Franka Potente iba cameo. Film síce stále obsahuje krvavé brutality, ale zároveň do tuctovej zápletky s množstvom klišé (hádajte, akú koncovku bude mať hláška vedľajšej postavy "Večer ti musím niečo súrne povedať, stretneme sa tam a tam.") je nasilu namontovaný čierny humor (implantáty v penise). Výsledkom je zvláštne čudo-judo, ktoré nemeckej kinematografii dobré meno veru neurobí (nie, že by ho niekedy vari mala, ale jednotka bola skvelá). Mimochodom, Heike Makatsch, ktorá tu má peknú erotickú scénu, by ste mali poznať z RESIDENT EVIL (s dlhými vlasmi ako zombícka sestra jedného z mužských hrdinov). ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem dlouho váhal mezi dvěma a třemi hvězdičkami, nakonec jsem dal menší hodnocení. Tohle pokračování bylo daleko daleko horší a nezasloužilo si to ani ty dvě. Na to, že to točil stejný režisér, tak to má společné pouze lékařské prostředí a "antihippokraty". Atmosféry znatelně ubylo, děj byl naopak o dost bizarnější. Vypíchl bych například hodně zvláštní fotbalovou scénu někdy po 40. minutě filmu. Očekával jsem více. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama