Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché téma a přitom tak hodně zavrhované. Theron za mě naprosto úžasně vysílená, unavená, zpruzená a totálně vyšťavená, kdy už vážně neví co má dělat dříve. Ve chvíli, kdy mi byla odhalena hlavní informace v nemocnici - musela jsem si to stopnout a všechno jsem si promyslela, představila a zapadlo mi to do sebe..wau :) :) Za mě bravo - a víc takových "jednoduchých" věcí ze života :) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Reitman mě jako vždy dostal a emočně zcela zničil. O to víc mě naštvalo závěrečné rozuzlení, které se mi vůbec nelíbilo a které mi do značné míry zkazilo celkový dojem z filmu. Pro mě osobně neuspokojivý závěr je nakonec jediným důvodem, proč nemůžu dát plné hodnocení. Jinak proměna Charlize Theron zde je naprosto neuvěřitelná; naopak Ron Livingston je zde stejně hrozný jako byl už tenkrát v Sexu ve městě. Mimochodem asi nikdy mi nebylo tak zástupně trapně za chlapa, který hraje videohry. Jo a ten plakát je naprosto příšerný. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pozitivní depresivní film o stáří a mateřství. S každým upřímným dialogem na téma život se začíná cynik pozvolna bát, jak může tento sympaticky civilní film strašlivě skončit - protože zbývá buď nějaký zvrat v příběhu, který nemusí být úplně super nebo příšerný přeslazený happy end, který zcela odbočí ze sympaticky sarkastické, občas cynické linie. A tak to i je, ale přesto dojem z příjemné deprese nezmizí. Theronová samozřejmě herecky výborná jako vždy. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Taky absolutně nechápu zařazení filmu do kategorie komedie, já se tedy nezasmála ani jednou. Jedná se spíš o velmi slušné drama s poměrně překvapivým koncem, který by mě tedy absolutně nenapadl. Nicméně velmi příjemné překvapení tohoto roku a Charlize Theron předvedla vážně skvělý výkon. Navíc sympaticky krátká stopáž, určitě doporučuji všem matkám. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

všechno tam skřípalo A nechat herečku aby nabrala 22 kilogramů kvůli frašce, to je až trestuhodné.Namontovat na ni umělé těhotenské břicho,v záběrech ještě zdůraznit jeho obrovitost to bylo až trapné.A opravdu ten záběr se sexem byl potřeba??Nejsem puritán,jsem absolutně nenáročná divačka ,ale tohle bylo přes čáru vkusu.Už na to začínám být silně alergická ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)

Reklama

Reklama