Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípků, které vypadaly dobře a nijak speciálně nudně a uměle zakomponované :) Docela jsem se bavila a hlavně mě od začátku zajímalo, co se tam tedy na těch líbánkách stalo ;) Tudíž tahoun to pro mě byl :) Ale to bylo tak vše...Oba se skvěle doplňovali a situace, které zažili byli vážně zajímavé :) Ale jinak nic moc...Nijak to extra nenadchlo...Hlavně, že tam byl happyend ;) ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie?????? haha nezaznamenal jsem ani jedno. Po shlédnutí tohohle filmu si nedokážu představit, že budu brát vážně jakoukoli postavu, kterou hraje Kutcher. "A hele to je ten chlápek co hrál postavu největšího kreténa v Americe a vzal si tu nádhernou blondýnu, hmmm no jo jak ze života." ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hodně typická romantická americká komedie končící happy endem. Sympatický Ashton Kutcher spolu s Brittany Murphy se skvěle doplňují a do tohoto díla od Shawna Levyho se náramně hodí. Objevily se zde dobré hlášky i vtipné scénky. Průběh filmu byl očekávaný a tak nějak průměrný, z toho všeho mi vyplývá 50% - tři hvězdičky. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum. 1) Ano, toto může být cesta ke spasení pro ty chudé duchem, kterým je blaze při sledování filmů jako je "Just Married". 2) 35letý hezký a komerčně úspěšný režisér Shawn Levy dal prostor 25letému Ashtonu Kutcherovi. Ještě je tam 29letý zpěvák a herec Christian Kane (Peter) s krásnými smyslnými rty a tím jsem vyčerpal důvody, proč se na film podívat. ()

snakepit 

všechny recenze uživatele

No a čo, mne sa to náhodou celkom páčilo. Od prdiacej babky na schodoch až po naháňačku s kutáčom to bola veľmi svieža a pohodová komédia perfektne sa hodiaca na nedeľné popoludnie, keď vypínam mozog a nemám chuť na žiadnu oscarovú drámu. Brittany ani Ashton rozhodne nepatria do mojej TOP 10 najobľúbenejších hercov, v tomto filme sa však k sebe hodili úplne dokonale a aj keď nie každý vtip im vyšiel, veľmi dobre som sa zabavil a o to ide, či nie? :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Christian Kane (Peter) je také hlavním zpěvákem spupiny Kane. Jejich písnička "The Chase" zní v pozadí scény v kavárně. (HappySmile)

Reklama

Reklama