Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Alexandra Goldová, které nikdo neřekne jinak než Lexy, žije na Manhattanu a je typickým zhýčkaným dítětem z vyšších společenských kruhů. Chodí jen v oblečení od předních návrhářů, je hvězdou třídy a v redakci školních novin má na starosti rubriku drbů, kterou bohatě zásobuje. Otec, sám úspěšný publicista, ji navrhne, aby napsala reportáž o jejích dvou oblíbených učitelích. Článek zaujme zpravodajskou agenturu a je otištěn v celostátním deníku. Než si Lexy stačí vychutnat svůj úspěch, učitel Walker zmizí beze stopy a nedlouho poté policisté vyloví z řeky jeho automobil a prohlásí ho za mrtvého. Začne se mluvit o tom, že ze zločinu by mohla být obviněna jeho milenka a kolegyně Dawsonová. Lexy a její spolužáci tomu nevěří a rozhodnou se vypátrat, co se skutečně stalo. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je určena spíše menším dětem a teenagerům. Ale já mám tyto typy filmů docela rád a také se dokážu u těchto filmů pobavit. Ale co si budeme povídat, v hlavní roli je Lindsay Lohan, což znamená, že to je film určený skutečně spíše pro teenagery. Děj je velmi triviální. Lexy přistihne učitele ze své školy, jak si sjednává rande s jinou učitelkou, tajně je vyfotí, tento článek pošle do celostátních novin, a ty tento článek vydají. Následně onen učitel zmizí a Lexy spolu s kamarády se vydává je hledat. Najde lásku, zjistí, že i bez peněz může být člověk šťastný, a případ úspěšně vyřeší. Skoro taková pohádka. Však také tento film byl natočen pro americký TV kanál Disney Channel. Ale já jsem se pobavil a odreagoval, takže cíl byl splněn. Navíc je tu pohodová stopáž, film má 80 minut (nevím, kde zadavatelé filmu vzali, že se jedná o 107 minut dlouhý film, trvá skutečně jen 80 minut), což je snadno snesitelné a pro tento typ filmu tak akorát. Dějově by se to možná dalo přirovnat k některým filmům dvojčat Olsenových. Ale pobavil jsem se, tak dávám tři hvězdičky. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sobotňajšia, kinder špionážna komédia, alebo skôr rodinný film, počas ktorého som sa napodiv ani chvíľu nenudil. Mladá Alexandra alias Lexy (v podaní Lindsay Lohan) svojím článkom ubližuje učiteľovi, ktorý ich učí, no napokon zistí, že je všetko naopak a rozhodne sa vypátrať pravdu... A ešte k tomu sa tam objavuje pár snímok, ktoré znejú aj poučne, hoci je to typický americký filmový kúsok. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Takový dětský televizní Disney film s mladinkou Lindsay Lohan... Ve výběru Disney Plus to byl jediný film s Lindsay, který jsem dosud neviděla, tak jsem tomu zkrátka dala šanci, ale upřímně to za moc nestojí. Holka z Upper East Side si tak trochu zahraje na špionku a novinářku se svými spolužáky a "rozlouskne" případ jejich ztraceného učitele. Konec je hodně přitažený za vlasy a celé je to samozřejmě dost přehnané a přihlouplé. To jsem svým způsobem od televizního filmu tak trochu čekala, ale i tak je škoda, že to nebylo aspoň o něco zajímavější nebo zábavnější (nemluvě o napětí či akci). Najde se spousta "kvalitnějších" holčičích teenage filmů, které lze sledovat s pocitem nostalgie po starých časech a užít si je i přes prostou zápletku, ale tenhle je bohužel o celou úroveň níže. Lindsay byla ok, ale jinak velká nuda. ~(1,9)~ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Obě za Lindsay Lohan, která je jediným osvěžením poměrně fádní historky, která není ani napínavá, ani humorná. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tu jednu dávám za Lindsay. Přiběh je nehorázná nuda, postavy nezaujmou ani ta postava Lindsay se k ní vubec nehodila. Strašná nuda. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Scény ze školních prostor se točily na Bishop Strachan School v Kanadě. (R.K.)
  • Když si Lexy (Lindsay Lohan) po probuzení videotelefonuje s Jen (Brenda Song), objeví se na okraji záběru lidská paže dotýkající se podlahy. V dalších záběrech již není. (HonzaJey)

Reklama

Reklama