Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ukrajinské atomové elektrárně se stane hrozná katastrofa, způsobená chybou v softwaru. Brad Weston, šéf společnosti AutoCom, je přesvědčen, že to nemohl způsobit jejich software. Uprostřed strašného zmatku spustí Westonův syn zdánlivě neškodný program v počítači svého otce. Tímhle programem se spustí smrtelná řetězová reakce. Program zničí všechna elektronická zařízení s cílem zničit celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes mi není úplně jasné, kde John Murlowski (alias Alex Campbell) bere peníze na své "filmy". Vydírání? Prodej drog? Prostituce? Uzavřela snad jeho žena vysokou životní pojistku a záhy zemřela za podivných okolností? Vždyť už jen letmý pohled do filmografie tohoto výjimečného tvůrce (Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání, Santa with Muscles popř. The Secret Agent Club) dává tušit, že přemluvit někoho, aby investoval byť i jediný dolárek, musí být řádná fuška. Ano, Terminál je hrůza všech hrůz, ale rozhodně stojí za vidění a vřele jej tímto doporučuji. Obzvláštní pozornost potom zaslouží triky, které (ehm) snímek posunují o takových dobrých čtyřicet let dozadu, snad až k proslulé ...A Amazonka mlčí. A já už taky. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Dětinský (a mírně okoukaný), ale přesto zajímavý nápad je zpracován ještě poněkud dětinštější (a co se týče mluvení samotného viru trapnou) formou :-). Některé digitální efekty (ač mi na nich opravdu moc nezáleží) jsou vypracovány tak, jako by z oka vypadly animacím z počítačových her kolem roku 1998. Je to dosti roztomilé. Ale jinak, dívat se na to dá, je to celkem švanda a umře hodně lidí, takže vlastně, proč ne? :-) ()

Reklama

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

To si asi někdo jednou sedl před svoji pentijum-šestistofku a rozhodl se, že udělá pekný film o jednom málem chlapci, který tatínkovi do kompíka náhodou nahraje virusek. A taky si ten dotyčný řekl, že jsou v módě počítačové triky, tak nějaké v nelicencovaném freeware grafickém prográmku sám udělal a pak se za to pochválil. Potom kontaktoval známé, aby si v tomto very kůl filmíku zahráli...jééé a máme tu sračičku o VELMI INTELIGENTNÍM VIRU...který je schopen SEŽRAT VAŠE DUŠE!!!! Ruce pryč...nebrat. ()

ondy1985 odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad niekto robi prdel... Asi to najhrosie, co som v poslednej dobe videl (a to pocitam aj Lovcov Dinosaurov). Herecke vykonu nulove, spracovanie nulove, efekty nulove, celkovo jedna velka nula a skoda penazi, co do toho investovali. Videl som vselico, ale aby pocitacovy virus otvoril manualny ventil, vytrhol zo steny kable alebo explodoval obrazovku monitora, tak som este nezral... ()

Zrzavakocka 

všechny recenze uživatele

no porad to samé , tak jak kdysi, když pračlověk začal používat oheň - dobrý sluha ale zlý pán - programy jo dobrý když makaj tak jak chceme, ale co když se zblázní, ale na to už přišla hodně dávno i Sarah Connorova - co se týká efektu tak co by kdo chtěl u bečkového filmu jedinou silnou devízou je zde Martina Sirtis jakožto ex poradkyně Troi ;) ..... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama