Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní pokračování série. Moc se mi líbí stop-motion efekty a sadistické krvavé smrti, jsem staromilec. Idea přesunu kukuřičného božstva do městského masakru se mi rovněž zamlouvala. A zase další adoptivní rodiče na popravu - kdo si chce proboha ještě osvojit děti po všech těch zkušenostech z hororů. Tenhle horor je pohoda se zlým malým spratkem, kterého chcete zabít od začátku (je to přece záporák), ale nehraje ho tak dokonalej herec jako v jedničce. Nechápu hysterii ostatních hodnocení, lidi tady dělaj, jako by to bylo pokračování Temnýho rytíře, je to přece horor a trojka něčeho, co jste čekali? :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho mě to trvalo než jsem to zkouknul. A musím říct ,že jsem byl příjemně překvapen. Film má hned od začátku spád a napětí ,žádná zbytečná omáčka než se něco semele. Nejdřív se Eli vypořádá s opilým otcem v kukuřičným poli. Pak jsou posláni na výchovu do města spolu se starším bratrem Joshuo ,tomu nedělá problém se přizpůsobit novému prostředí. Jenže Eli si vede svůj život a snaží se ovládat jiné lidi což se mu díky kukuřici daří. Každý kdo má náké podezření ,že není něco v pořádku ,je brutálně zlikvidován. Daří se mu ovládat lidi a nutit je ho poslouchat. Jeho bráchovi je jasné ,že je on s tím může něco udělat a tak zjistí ,že ho něco ovládá a že za vším stojí kniha zla ,kterou je třeba zničit. není to jen tak. Nebýt závěrečného proměnění hlavního hrdiny na děsnou obludu ,která vypadala hodně lacině ,mohlo to být ještě lepší. Celé je to hodně krvavé s dobrým scénářem .I herci jsou slušný. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Treti dil, Mestske zne, se nastesti nevydal cestou primeho pokracovani, ale snazi se myslenku Kukuricnych deti rozvinout. A z casti se mu to dokonce dari. Presun prostredi, z venkova americkeho stredozapadu do mesta, filmu rozhodne prospel. Ne uz tak odlisne pojeti zla, ktere je reprezentovano chlapcem-demonem, transformujiciho v obrovskou obludu a v legracnim a notne krvavem finale vrazdiciho hafo teenageru. Zajimavou postavou je i jeho predstavitel, american ceskeho puvodu Daniel Cerny, ktery u nas loni natocil pry kvalitni kratas "Noci smutku". Reziser James Hickox dal ve filmu mini rolicku i svemu slavnejsimu kratrovi Tonymu a tehdy debutujici Charlize Theron. Mela zustat u horroru, skoda ji. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Imponuje mi, keď sú tvorcovia fanúšikmi Evil Dead dvojky, len to potom nemôžu robiť vážny film a príšeru vyrobiť komplet z plasteliny. S výnimkou záveru ide prakticky o rovnaký trapas ako bol predošlý film, záporák opäť smiešny a bez charizmy, akurát tam kde v CorC 2 nemali na masky, tu šli pre zmenu bez kostýmov (🤦🏾‍♂️). Vraždy ako tak. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pridať čosi originálneho do zabehnutej série a nebehať stále po tom istom kukuričnom poli, bol naozaj dobrý nápad. A obohatiť ho o pár chuťovkových gore ( s výnimkou záverečného besnenia toho prečudesného monštra ) bolo len a len plusové. Pokračovanie, ktoré prekonalo predchodcov. A takých je v histórii málo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama