Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti (2064) se odehrává hloupoučký a neuměle natočený sci-fi příběh, v němž hrdinný policajt bojuje nikoli s požárem, nýbrž s tlupou šílenců na palubě kosmické stanice. Podaří se mu zvítězit a vrátit tak lidstvo zpět na Zemi?
Film vznikl v produkci Čechoameričana Lloyda A. Simandla, jenž výrobu druhořadých akčních historek přenesl na české území. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako u tohoto snimku uz jsem se dlouho nepobavil - skoro kazda pronesena veta/predvadena stiuace vyvola davivy zachvat smichu - to se vazne musi videt, to snad ani nejde popsat... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko s přitroublými triky a hloupoučkým dějem, kde skřípe logika častěji, než je zdrávo. A herci jaksi nemusejí zde hrát, jen zmateně pobíhat, tvařit se a přehrávat. Ale Lucie Zedníčková zde hraje parádně blbou a naivnýí mrchu-pobavila mě. ()

Horak odpad!

všechny recenze uživatele

Nemel sem naladu, tak davam sucharsky odpad. Jinak todle patri k tomu nejsilenejsimu, co Simandl vyprodukoval, vetsina ostatniho ma aspon nejakou jednoduchou hlavu i patu, ale tady zasel moc daleko, az prilisna dementni nuda cloveka obcas zbavi nadhledu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama