Reklama

Reklama

Tváří v tvář nepříteli

  • USA Facing the Enemy (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký krimi thriller o smrti, zradě a pomstě.  Na počátku příběhu policisty Griffa McClearyho je tragická smrt jeho syna, který se zastřelil otcovou služební pistolí. Není divu, že ani on, ani jeho manželka Olivie se z této tragedie nemohou vzpamatovat a jejich láska i manželství pomalu umírají v bolestivé agónii. O rok později situace dospěje tak daleko, že se Griff odstěhuje. Vyšetřování sebevraždy, o níž se McCleary domnívá, že bylo ve skutečnosti vraždou, ho přivede k dívce jménem Nikki, která dosud neměla s muži žádné dobré zkušenosti, což se značně podepsalo na její psychice. Griff jí pomůže a nakonec se spolu vyspí, jenže pak se dívka dozví, že je policajt a že ji sledoval.
To jí otřese natolik, že se rozhodne spáchat sebevraždu a zastřelí se. Ten okamžik znamená v životě Griffa další tragický zlomový bod. Nejenže je suspendován, ale navíc se objeví Nikkiin milenec Harlan Moss, který je odhodlaný se Griffovi pomstít. Jeho krédo zní "oko za oko, zub za zub" a tak začne sledovat jeho ženu Olivii, otřesenou tím, co se stalo mezi Griffem a Nikki, aby ji nejprve svedl a pak zabil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečný řady mizerných televizních thrillerů. Navíc ještě extrózně potržený špatnými hereckými výkony, především Alexandra Saša Paul, která svou vizáží evokuje charitativní organizace k zásahu, neb tak nebohé stvoření jej zcela jistě potřebuje. Příběh stojí na jednoduché zápletce a z hlavních postav dělá ty největší zhýralce a prevíty a naopak ze záporáků ty správný týpky. Bez náznaku atmosféry a napětí proplouváte dějem až k neodvratně pochybnému konci, při kterém klepajíce se na čelo stále opakujete větu „Co to sakradrát je?!“ Silně váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkama, z čehož ta jedna by byla více než adekvátní pro takzvaný PNko (příšernou nepříběhovost) a ty dvě by z něj dělaly víc než ve skutečnosti je. Degradační nuda až pruda, z leva i z prava pak již dokončují předchozí dílo zkázy a závěrečný amen se mění v kámen jímž bych tvůrce mile rád ukamenoval. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ťažký televízny konzum. Presne ako studené hot dogy zo stánku na autobusovej stanici. Síce sa z nich naješ, ale že by si si bohvieako pochutnal, to sa nedá povedať. ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

nieco strasne nemienim tomu dat ani jednu hviezdu. Videl som to na markize lebo som prespaval v bratislave na byte kde znamy nic okrem markizy nechytal. ked sa spoji otrasny film spolu s otrasnym slovenkym dabingom nic ine ako odpad to byt nemoze ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama