Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvílící vítr bičuje stromy v bouřlivé noci roku 1940. Jako ozvěna hromu vtrhne do starého viktoriánského domu na samotě u jezera muž. Rozhněvaný a plný hrubosti. Strachem ovládaná matka schovává svého malého syna do podkroví. Ten se stane jediným svědkem její vraždy. Když muž dům opouští, ozvěna mu donáší slova chlapce z úkrytu. "Jsi prokletý, nemůžeš uniknout!"

Teď je rok 1996 a skupina přátel plánuje společný víkend. Alabert nabídne jako místo k odpočinku dům u jezera, který patří jejich rodině. „Byl sice nějaký čas opuštěný, ale bude to nádhera“ láká Albert své přátele. Jako nádherný víkend to vypadá do chvíle, než se dábelské síly dají do pohybu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem o jedné hvězdě a i kdybych odpustila nepřesnosti v rocích, odfláknutost detailů a naprostou předvídatelnost každé scény, tak to u mě pokakali hned scénou s pavoukem (navíc takhle rozšlápnutý pavouk opravdu nevypadá) a tím mystickým spirituálním indiánem, který samozřejmě u odlehlého strašidelného jezera nemůže chybět. Je to něco jako špatnej studentskej film s prvky Walker, Texas Ranger (ovšem bez Chucka). Takže odpad. Ta zombie matky si zaslouží aspoň půl hvězdičky. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, akorát nevím, kde ta hrůza byla. Žádné napětí a atmosféra téměř nulová. Celou dobu se mluvilo o tajemném Duchovi z jezera, který je nesmírně krutý, zabijí lidi a zvířata. Ani jednou se neukázal, nebo, že by byl tou hustou mlhou a vlkem?. Než k něčemu došlo, tak se ozval křik a pak se objevila na scéně krev. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejsilnějších mozkových klystýrů z mé sbírky trafikových DVDček, na který jsem se kdysi nechal nejspíš zlákat obalem. Film ze všeho nejvíc připomíná parodii na špatné videofilmy z osmdesátých let a jeho scénář i herecké výkony jsou zhruba na úrovni Birdemiců. Ale zatímco Birdemicy jsou očividná recese, tohle někdo myslel vážně. Naštěstí díky mému 'démonu zvrácenosti' si někdy špatné filmy dokážu radostně vychutnávat, takže jsem se při jeho sledování spíš dobře bavil, než nadával. Některé momenty byly fakt kulervoucí; například 90% všech dialogů, nebo zlý duch jezera v podobě bílého kouře z dýmovnice, nebo naprosto masakrózní postava "Indiána". Ano, ty uvozovky jsou tam správně, protože i jugoslávští cikáni ve vinnetouovkách, nebo v dederonských indiánkách s Gojko Mitićem, byli lepší Indiáni než tenhle kašpar s příčeskem. Při jeho výstupech jsem vyl jako šakal. A za co ta druhá hvězda? Za osmdesátkově hezké holky a za vydatnou, i když nechtěnou zábavnost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Režisér Portilo zatím moc slávy nenasbíral a ani tímto filmem se jeho kredit moc nenavýšil. Asi i proto se dostal k nám pod patronátem DVD edice, která opět naplnila očekávání a do prodeje poslala další brakový film. Tentokrát musím říct, že oproti jiným filmům jsem od toho moc nečekal, ale ze začátku jsem byl mile překvapen, jenže jak film plynul dostavovalo se už nudění a já se nemohl dočkat, kdy že to skončí.Nejzajímavější na tom všem je, že se celou dobu se mluví o Duchu z jezera, který je krutý, zabíjí lidi i zvířata a přitom se za celou dobu ani jednou neukáže. Pokud nebudu mít na mysli hustě valící se mlhu, nebo sem tam záběr na vlka v lese. Celkově je tento film chudý na nějaké krvavé či snad drastické scény. Pokaždé slyšíme vesměs jen křik a pak cákanec krve (ehm: pokaždé musíte brát z rezervou, protože moc lidí tu nezemře). Až scéna na konci mě jakžtakž uspokojila. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Náhodou to zase taková hrůza nebyla. Jasně kult jako třeba Halloween z toho podle všeho nebude, ale je to ideální horor na večer s přítelkyní, která se u hororů většinou bojí. Tady se totiž bát nebude a bude mít radost jak je statečná no a vy i kdy se bát rozhodně také nebudete, tak zjistíte, že to uteklo hrozně rychle a bylo tam i pár momentů kdy se film snažil alespoň na nějaké nesmělé baf...rozhodně to nenadchne, ale ani mě to neurazilo. Herci snesitelní, dům hezkej a občas atmosféra vykoukla zpoza rohu takže tedy dáme jednu za barák a jednu za pár slušných momentů, ale doporučit to nemůžu. Max na ten večer s přítelkyní :-D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Prolog se odehrává v roce 1940 a "současnost" v roce 1996, tudíž by musel Albert zestárnout o 56 let - v prologu byl ale zobrazen jako přibližně pětiletý chlapec a v současnosti jako nanejvýš dvacetiletý. (StrYke)

Reklama

Reklama