Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto televizním pokračování filmu Divoké včely se objevuje více řádění hmyzu. Tentokrát se včelám do cesty postaví pochodová kapela a školní autobus. (JasonCZ)

Recenze (3)

hladass 

všechny recenze uživatele

Terror Out of the Sky je sequel k The Savage Bees z roku 1976... Od tohoto kousku nečekejte nic jiného, než pomalu plynoucí drama o nebezpečných včelách, které nemá s hororem moc společného a které vám pomůže maximálně trochu zkrátit deštivé nedělní odpoledne... A LION-MR.T by si za spoiler zasloužil ránu mezi oči... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Horor to moc není,počet obětí je pouze tři. V jakémsi centru dojde k záměně včelí královen a jeden doktor s doktorkou a jejím přítelem hledají odeslané zásilky s nebezpečnými včelamy. Až konec je dramatický,kdy hlavní hrdina ve speciálním obleku na sebe nastříká feromon včelí matky a včeli se na něj nalepí a vrtulníkem zavěšený na laně ho dovezou na starou raketovou střelncic,kde hrdina otráví včely,ale umře sám. Takový pěkný film na nedělní odpoledne,až ten konec mě donutil dát tři hvězdičky. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Možno to pre niekoho horor nie je, ale ja som bol z toho množstva včiel zasratý až za ušami :). Inak je to dosť nudný film o ľúbostnom trojuholníku, ktorý však nevyznieva trápne, takže je to taký priemerný zážitok... 50%. ()

Reklama

Reklama