Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

cubajz 

všechny recenze uživatele

sice vyvražďovačky obecně moc nemusím, protože podle mě nemůžou překvapit ničím novým, ale tahle mě opravdu bavila... Hlavně svým humorným přístupem, kdy je město zalidněné bizardními postavičkami kanibalských jižanů, kteří (jak se dozvíme na konci) jsou duchy obyvatel městečka Pleasant valley, které bylo za občanské války vyvražděno a jehož obyvatelé přísahali pomstu všem seveřanům. Takže za zvuku písně South Will Rise přihlížíme rozšiřování jídelního lístku na večerní hostinu, jehož jednotlivé položky jsou získávány neobyčejnými způsoby (asi kvůli zachování jedinečné chuti:). Tento film zesměšňuje každé hororové klišé a přitom je to taková ta sranda na hranici pocty žánru a lehké komedie, kdy se vám celou dobu na tváři usazuje lehký úsměv. A jak to zkončí? Přeci větou: Stupid Yankees! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento film tolik procent. Podle mě je to sračka s pěkně ujetým příběhem. Navíc se všichni chovaj dost nelogicky (to je mírně řečeno). Některé holky jsou hodně dobrý, ale celkově je to hovadina, z které ji nevytáhne ani Robert "Freddy" Englund, Eli Roth, kterej se do takovýhle filmů prostě hodí a jižanský vidláci, kteří vypadaj jako jižanský vidláci. ()

Reklama

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Partia mladých a nadržaných debilov sa dostáva do mestečka kde je každý "maniak". Počiatočná pohostinná atmosféra sa mení na boj o prežitie. Dobré je, že film nie je moc dlhý takže nenudí, smrť je vždy veľmi pekná a primerane gore ( napríklad smrť nazvaná Penis Fly Trap ), plno čierneho humoru a zo začiatku aj nejaké radovánky ( ktoré končia často smrťou ). Malú cameo rolu si tu strihol Eli Roth ako Justin, ktorý sa objavil aj v Cabin Fever. Porovnávať toto s House of Wax alebo novým TCM je mimo, pretože tomuto zábavnému B-čku tie sračky nesiahajú ani po kotník.... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takovej hororovej dreamteam, lidi, co maj horory zkrátka v krvi. 2001 maniaků je tak pitomej, až je vlastně hrozně zábavnej, o to víc, že Ramirez má emerickej jih prostě v krvi. Kromě tý dvoutisícovky (a jednoho navrch) maniaků, což je teda hoodně vybraná společnost, tu hraje prim prostředí, hudba (prostě takovýto ííí-hááá ;-) a samozřejmě vraždičky, tak vynalézavý, že se budete za břicho popadat (buď smíchy anebo nad mísou :-). Nečekaná spokojenost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahko nadpriemerny horor 2001 Maniaku od rezisera Tim Sullivana. Vrazdy boli dostatocne originalne a drsne, samice krasne, hororova atmosfera na mieste. Par nechutnosti, ktore neznasam /kanibalizmus, zoofilia ...../ vsak tento film dost zhodili, lebo povodne som planoval dat 2001 maniakom 4 hviezdy. 55 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama