Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Kdo nemá úctu k minulosti, nezaslouží si žádnou budoucnost.- Na oslavy městečka dorazí nechtěně skupina omladiny, která neodhalila falešnou objížďku, a sedla obyvatelům na lep. A jelikož zde starostuje strýček Freddy, je jasné, že mlaďoši se možná nebudou bavit tak, jako místní. A vskutku: hrátky s koňmi, pití pálenky, příprava rožně či vyhlášení největší krásky prostřednictvím zvonu rozesměje nejvíce obyvatelstvo společně s diváky. Nechybí obnažené zbrojní pasy ani lehce ulítlé erotické hrátky. Ač jsou příchozí odsouzeni k potupné smrti, mrazivá atmosféra a napětí tak nějak chybí, což ale u komedie nakonec nevadí. Jen pozor na starozákonní oko za oko a ledabyle natažené dráty. „Co to děláš, nasazuješ si rovnátka?" „Říkej si tomu, jak chceš." Kdysi jsem se bavil přeci jen více, ale hodnocení ponechám. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Neberu film těm, kterým se zamlouvá tento typ "amatérského humorného hororu". Nechybí zde zvrácené, úchylné chování postav (zoofilní chlapec, sexy kozaté sestřenice apod.), brutální zabíjení (např. zvon), vše z dávkou humoru (černého humoru). Pro mě bohužel mix, který mi nesedí, ke všemu podané s přespříliš stupidním dějem a dialogy. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré! Strelené prostredie pravého južanského mestečka mi vyložene sadlo, takisto ako nápadité a drsné mordy. Najväčšou prednosťou je ale môj obľúbenec Robert Englund. On sa snáď ani do hororov nehodí, mal by skôr hrávať v áčkových thrilleroch, taká sila a charizma z neho sála. Možno trochu bizarné, možno trochu málo vážne, no pekelne dobré. A záver ma položil na lopatky. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka gore, veľmi solídny “exploiďák”, ktorého sledovanie som v minulosti vďaka podceneniu nejeden krát oddialil. Z pohľadu vtipu pomerne trápna záležitosť, no prezentácia násilia ako takého, je fakt na slušnej úrovni. Pointa v podobe nikdy nekončiacej vojny “Severa proti Juhu” je fakt úsmevná :) Silné “tri” .. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Na 2001 Maniacs jsem narazil docela náhodou a jako na horor jsem se docela i těšil a navíc s prvky komedie a hororovou komedii už jsem dlouho neviděl a tak jsem si tuto hororovou komedii docela i vychutnal.Jsem také moc rád, že se nejedná o typický hixplotation a podobné, duplicitní vyvražďovačky, které se v poslední době natáčejí dost často.Já jsem byl především spokojený výkonem herců a také celým hororem.Jako horor totiž 2001 Maniacs působí senzačně a jako komedie trošku slaběji, ovšem líbilo se mi to dostatečně.Byl jsem hodně spokojený. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama