Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvrdohlavý třináctiletý Andy (Graham Sack) je matkou proti své vůli přihlášen na letní tábor. Ještě, než nastoupí do autobusu, věci se obrátí k ještě horšímu - Andy si neúmyslně získá nepřátelství Troye (Andrew Harrison Leeds), bohatého snobského synka a vůdce "Vlků". V kempu je Andymu přidělena sešlá smradlavá chatrč, příznačně nazývaná "Prasečí základna". Jeho spolubydlící jsou jako parta čuňat: nevymáchaný, ninji posedlý latinoameričan Cruz (Jimmy Zepeda), počítačový maniak hypochondr Rodman (Olumiji Olawumi), lidský vysavač Griff (Jonathon Hilario), nemluvný notorický hráč Boner (Sean Babb) a Frank (Mike Damus) - hezounek a pitomec. K tomu všemu se přidá notorický opilec Swackback (Jake Beecham) básnící o mýtických nymfách a sbor pubescentních princezen pod vedením nejkrásnější perly - plavé Tiffany (Lisa Jakub). Léto bude opravdu dlouhé... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně příjemná rodinná komedie, kterou jsem vůbec neznal, ale letos jsem jí spolu s některýma dalšíma originálníma VHSkama zakoupil na netu v jedné aukci a konečně jsem se na ní stihl podívat. Má očekávání nebyla nikterak malá, a přesto je film dokázal ještě předčít a já tak dostal zajímavou, příjemnou a především vynikající letní komedii o celoprázdninovém pobytu na jednom letním táboře, kdy mezi sebou soutěží především družina Vlků, které vede synek z jedné bohaté rodiny, proti družině Prasat, které vede chlapec jménem Andy. Celý film nemá za cíl nic jiného než pobavit celou rodinu ale zřejmě především děti, na které je asi konkrétně zacílený. Já jen lituju toho, že jsem tenhle film neznal jako dítě, protože bych si ho asi hodně zamiloval a teď bych tu básnil o tom, jaká to je příjemná nostalgie. I jako dospělý jsem si to ale dokázal užít, i když mám jakýsi neodvratitelný pocit, že v dětském věku by se pro mě tenhle film stal kultem. Ale konec o tom, co mohlo být a nebylo, film jsem viděl teď a hodně se mi líbil, užil jsem si ho od začátku do konce a hodně jsem litoval, že jsem jako dítě nezažil nějaký podobný zajímavý tábor v USA. Takže když to shrnu, tak se jedná o hodně příjemný filmový zážitek, který zřejmě ne každého ohromí či zaujme, ale pokud ve vás z doby vašeho dětství zbylo alespoň trochu dětského nadšení a dětské duše, tak se vám to určitě bude líbit tak jako mě. Neváhám udělit nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězd. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Já ten film viděl jako malej kluk a byla to pro mě snad nejlepší komedie. Netuším jak bych film hodnotil dnes takže, 3 hvězdy budou muset stačit. Konec konců, je to TV film. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama