Reklama

Reklama

Red Force 6

  • Hongkong Di Xia Bing Gong Chang (více)

Obsahy(1)

Při zmařeném obchodu se zbraněmi jsou zatčeni policisté Samuel a Rickey, kteří jsou pověřeni spolupracovat s poručíkem hongkongské policie (Cynthia Khan) na vyřešení případu a odhalení hledaného gangu. Stopa zločince je zavede na místní univerzitu, kde Sam potká Ednu, která je sestrou Paula, šéfa hledané organizace. Později je unesena. Stopa vede do jednoho zchátralého skladiště, kde se odehraje závěrečné střetnutí hongkongské policie a hledaného gangu. (Mol)

(více)

Recenze (20)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že poslední dva díly už této sérii dochází pomalu dech. Zase tu byla snaha o komediální vložku a dvojice policistů – kteří jsou hlavní hrdince k ruce – byla pěkně jeblá po palici. Občas jsem se těm jejím forkům i zasmál, ale všechno šlo na úkor bojovým scénám. Těch opravdu dobrých tu bylo jen pár (co se choreografií týče). Spíš se tu střílelo a vybuchovalo ve velkém a to už mě moc nebralo. Cynthia Khan to držela nad vodou, ale je tu i dost nelogických situací. Takže opět jen obyčejný průměr. 50% ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Šestý díl série Red Force [In the line of duty 6 : Forbidden arsenal (Při výkonu služby VI)] oplývá geniální první polovinou a podprůměrným závěrem, který je zároveň i ukončením celého bloku této výborné HK akce. K poručici Yeung (Cynthia Khan) se protentokrát přidává jeden policista z Tchajwanu a druhý z Číny. Prvně jmenovaný si libuje v oplzlých časopisech, gumových zbraních a zavítá i do klubu pro homosexuály, kde mu někteří jedinci, dle jeho slov, přímo nabíhají do rány [nezapomenutelná hláška padoucha „Dostane AIDS drsňák“]. Čínský polda je skutečně vidlák, jak ho zcela odůvodněně nazývá jeho kolega z nouze, který strká do mikrovlnné trouby celé konzervy, kupuje pandy za šedesát dolarů (přičemž si je nemůže dovolit) a rád poskakuje po okenních parapetech. Společně s hlavní představitelkou tato nesourodá trojice během první poloviny snímku rozjíždí kolotoč geniálních (!!!) vtípků, které jsou povětšinou tak přitroublé, že skutečně fungují na 200%. Bohužel ke konci je to už trochu jiná káva a skoro to vypadá jakoby režisér a scénárista s gradujícím dějem pozapomněli na nějaké to odlehčení. Zápletka se v tomto díle točí kolem nelegální distribuce zbraní či jejich samotné výrobě. Opět jsem se párkrát ztratil, ovšem některé postavy se pohybují po scéně jako neřízené střely a zaostřit je dá vcelku práci. Dabing Intersonicu je o něco solidnější, než v páté části a zvuk se dokonce ani nepředbíhá. Být celý film vyvážený, neváhal bych jít v rámci žánru do plného hodnocení. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Série Red Force, nebo ať už jí distributor nazval jakkoli (Yes, Madam nebo In the Line of Duty), představuje další akční hongkongskou podívanou s mnoha souboji, kaskadérskými výkony, honičkami, přestřelkami a detonacemi. Nejlepší díl série je se Cynthií Rothrock a Michelle Yeoh a jejich finální souboj na konci prvního dílu (podle producentů druhého dílu) je jeden z nejlepších, jaké jsem kdy viděl. Pořadí od nejlepšího je pro mě: 1 nebo 2, 4, 5, 3 nebo 6. Trojka nenabízí moc akcí a vadilo mi použití stejných jmen hrdinů z dvojky a když už ani tohle hlava nebere, tak se objeví herec Michael Wong, který v předchozím díle zemře. Šestka se snaží o více humoru, který čerpá z rozdílu mezi Hongkongčany, Tchajwancem a kontinentálním Číňanem s rudou knížkou. V šestce se mi nelíbil střih akcí a některé scény nebyly precizně zvládnuté. Čtyřku bych ohodnotil 3 a 1/2, pětku slabší trojkou. Celá série je lepší než Ultra Force. Výběr neboli náhrada Cynthie Khan za Michelle Yeoh se povedl a obě jsou skvělé. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V tomto diely sa do serie znova vo velkom vratil humor a bitky ustupili prestrelkam a nahanackam. Čo jak vidim podla hodnotenia, ostatnych skôr sklamalo. Mne HK humor sedi. Neustale superenie medzi dvoma policajtami je zabavne a iskrenie medzi Waisom Lee a Cynthiou Khan je dokonale. Na strane zaporakov kraluje drsny Robin Shou. Akurat Gary Chow sa na zaporaka nehodi a jeho postavy mi bolo luto. Bitiek nie je vela a aj ked su spickovo prevedene, tak su kratke. Nastastie je tu dostatok prestreliek v ktorych neustale chcipaju civilisti, takze je na co pozerat a potesia aj nejake tie nahanacky. Po tolkych dieloch v ktorych sa neustale vsetci len mlatili pôsobi pestrejsia akcia osviezujuco. Potesi konecne aj novy hlavny hudobny motiv. Pohodovy pribeh tohto dielu sa mi paci, postavy ma bavia, akcia je pestra a kvalitna, takze pre mna to je jeden z tych oblubenejsich dielov, ktory si kedykolvek pustim znova. 8/10. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Šesté Při výkonu služby už za ostatními částmi docela zaostává. K Rachel Yeung se při vyšetřování obchodu se zbraněmi přidávají dva krajánci, čínský a taiwanský policista, a jejich vzájemné interakce jsou středobodem celého snímku. Místy lehce úsměvné, většinou však plytké scénky a spousta nezajímavého štěbetání. Akce je výrazně méně a prakticky chybí ultimátní souboje, kterými byla celá série do této chvíle prodchnuta a díky tomu pak vynikne více než jindy nanicovatost celého příběhu. Navíc padouši alias gang mladých spratků nemají tu správnou šťávu, aby dokázali "supergirl" pořádně zatopit. Nedá se svítit, víc než na dvě hvězdy se jít nedá. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama