Reklama

Reklama

Red Force 3

  • Hongkong Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao (více)

Obsahy(1)

Velkou výstavu známého návrháře šperků Yamamota v Tokiu přepadnou gangstři a po krvavém boji ukořistí nejcennější klenoty. Do případu se osobně zainteresuje místní inspektor Okata, kterého žene vpřed nejen dopadení zločinců, ale také msta za zavraždění jeho asistenta. Stopy gangstrů vedou do Hongkongu, kde působí madam Yeung - elitní příslušnice zvláštního nasazení. Přítomností atraktivní ženy inspektor není nadšen, ale nemá na výběr. Protivníci jsou nelítostní, a tak jim vzájemní konkurenti Yeung a Okata společně vyhlásí boj na život a na smrt... (duklak2)

(více)

Recenze (37)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Je to obycajny priemer, kde sa najvacsi doraz bral skor na take detektivne patranie, aj ked tam nechybali bojove sceny. Tie sa mi zdali trosku take slabsie, akoby tomu nieco chybalo. Dej filmu sa pomalicky dostaval do finale, ktore na konci bolo nejake narychlo spichnute. Zdalo sa mi to nejako odflaknute a zjednodusene. Hlavnu rolu dostala Cynthia Khan, ktora sa do tej ulohy hodila dokonale, ako rit na serbel:) Od komedialneho ovplyvnenia sa upustilo, ako tomu bolo v predoslom dieli. Jeden zaber predsa len dostal priestor pre tento prvok, ked jeden chlapik chcel uniknut pred policajtkou drziac sa rezervy, akoze na aute:) To bola podarena scena pre usmev na tvari:) Celkovo to neni spatny film, ale ani nie moc nadpriemerny. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Štafetu přebírá ve slušném tempu Cynthia Khan a ohánět se umí parádně. Chybí výraznější režisérská osobnost, na tuhle poutavou řežbu (i když akční scény se nevyznačují takovou promyšleností jako dřív i později) dohlíží dvojice tvůrců, kdy třeba Arthur Wong má za sebou desítky titulů coby kameraman. Nostalgie sice nějakou roli sehraje, ale hlubší zážitek znovu kalí opravdu nablblý humor, ukňourané dialogy a situace, kdy se jednotlivé postavy snaží vyjádřit své zvláštní myšlenky. Nohy a ruce každopádně kmitají znamenitě. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film zo známej Hong Kongskej akčnej série. Má dosť dobrý príbeh o dvojici zlodejoch, medzinárodných teroristoch, ktorí vykradi výstavu šperkov, ale nie je moc dobre spracovaný, pretože sa tu nájde viacero síce nie je zlých, ale aj tak slabších miest. Hlavná hrdinka z predchádzajúcich dielov, Michelle Yeoh je tu nahradená Cynthiou Khan, ktorá sa síce Michelle Yeoh nevyrovná, ale je to dobrá nástupkyńa. Akčných scén tu nie je málo, ale na väčšinu si treba počkať do druhej polovice. Najviac sa mi páči finálny súboj, kde Cynthia Khan bojuje v pracovnej hale s dvojicou teroristov, pričom oboch zabije zaujímavými spôsobmi alebo výborná akcia na ceste medzi autami, ktorá obsahuje viaceré zaujímavé spomaľovačky, ale zaujal ma aj súboj z prvej polovice, kde hlavná hrdinka naháńa protivníka a pri každom kontakte dôjde k súboju a vyzdvihnúť musím hlavne ukončenie tejto scény, ktoré je dosť originálne. Akčné scény nemajú až tak moc dobrú choreografiu, ale sú nápadité a oceńujem aj to, že prakticky vždy, ked´ zločinci vytiahnu zbrane umierajú civilisti, ale aj policajti. Na filme oceńujem aj nedostatok humoru, ktorého v porovnaní s predchádzajúcim dielom radikálne ubudlo. Pre mńa je to ešte slabší diel ako dvojka a menej z tejto série sa mi už páči iba šestka. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 63%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zde už nehrála skvělá Michelle Yeoh. Hlavní představitelka filmu Cynthia Khan není špatná, bavila mě i v předešlém příběhu, ale na Michelle nemá. Nejde jen o tuto představitelku, tenhle díl mi víceméně nesedl. Horší příběh, akce tu byla to jo, ale nějak neuchvátila. Místy nuda, takže v tomto případě lehký podprůměr. Hodnotím na 44% = *** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

In the Line of Duty potřetí a poprvé s mou ranou platonickou láskou Cynthií Khan. Byla mou druhou, hned po Michèle Mercier. Nutno říci, že tady ještě neměla onen sex-appeal, kterým si mne omotala kolem prstu v následujících dílech. Ale už její vystoupení s natrženou sukní uniformy hned na začátku, ach ty nohy, přináší potěchu nejen pro oko akčního diváka. Hlavní a chytlavá dějová linie o dvou rudých teroristech, konečně má český distribuční název své opodstatnění, je trochu zprzněna odlehčenými scénkami s jednotkou nezkušených policistů, do níž naše Cynthia aka Rachel Yeung patří, ale nijak výrazně. Navíc ono odlehčení vezme rychle za své a dočkáme se nefalšované a kruté cesty za pomstou, a to na straně dobra i zla. Tady bych se na chvilku rád zastavil a pochválil překvapivě nijak šablonovité záporné postavy, které ač peklu propadly nenávratně, tak jim jejich charaktery věříte. A to není v téhle době, zemi a žánru až tak obvyklé. Pomáhá možná i naplněný milostný vztah obou nešťastníků, jehož projevy zaznamenala i kamera a jedná se o erotickou vložku par excellence a pro mne osobně další velké a příjemné překvapení. Martial art je tradičně na špičkové úrovni a byť soubojů se nedočkáme v míře vrchovaté, tak v tomto případě je beze zbytku naplněno pravidlo o kvantitě vyvážené kvalitou, ultimátní podívaná bez kompromisů! Dal bych čtyři, avšak vzhledem k zdejšímu hodnocení, na truc chčiju proti větru plný počet hvězd! ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama